10.9.2017

Voi kissankarvat ♥ SINI


Kissat ovat ihania ja niin suloisia karvapalleroita. Meillä asustaa tällä hetkellä kolme kollia, jotka ovat nimeltään Pena, Vili ja Topi. Topi on kissoista suurin kooltaan ja tässä kuvassa makoilee rentoutuneena harmaalla sohvallamme. Tainnut syödäkin juuri, kun on sen verran onnellisen oloinen. Ja muuten... kyllä ottaisin lisääkin näitä suloisuuksia kotiimme, ainakin yksi tai kaksikin vielä mahtuisi... ehkä jossakin vaiheessa sitten. :-)


Kissoistamme lähtee karvaa ja varsinkin valkeaturkkisesta Topista tuntuu lähtevän karvaa erittäin paljon. En tiedä sitten, näkyvätkö ne karvat enemmän, kun ovat väriltään valkeita mutta Topin karvan laatu on myös hiukan pehmeämpi ja ohuempi kuin toisilla kissoillamme. Kuvassa sohvakangasta ja niitä ei-toivottuja kissankarvoja, jotka tuntuvat tarttuvan kankaaseen kuin liimaan.


Noh, kyllähän nuo karvaiset lemmikit ovat ihania ja ihania ovat myös sitten sen mukaiset siivousvälineetkin, joita ilman en enää tule toimeen. Kun kerran kissataloudessa elämme, ja kun siivouksesta puhutaan, niin iloitsen näistä pienistä arjen helpottajista. Tämä punainen ja mielestäni uskomattoman tehokas karvanpoistaja on SINI-tuotteen vaateharja.


Kyseessä on perinteinen staattinen harja, joka poistaa tekstiileistä hienojakoisen irtolian ja on aivan omiaan lemmikkikotiin. Harjassa on erikoinen, pehmeä kangas, jota käytetään vastakarvaan, kun puhdistetaan ja myötäkarvaan siitä sitten poistetaan pöly ja muu aines, jota harjaan tarttuu. SINIn vaateharjaa voi käyttää vaatteiden lisäksi erilaisiin tekstiileihin sekä huonekaluihin. Harjassa on muuten erikoista se, että harjaamissuunnan voi vaihtaa painikkeesta painamalla, jolloin harjaosa kääntyy ympäri.


Kuvassa vaateharjan harjaustulosta, kissankarvat vielä kiinni harjassa...


...todella tehokasta tulosta! Ja tuo kaikki kissankarva ja pöly on nyt sitten pois sohvasta...jee... kymmenen pistettä tälle, ihan must-tuote kissakotiin!


SINI-tuotteen teippiharja on myös todella kätevä tuote lemmikkien karvojen poistoon varsinkin vaatteista. Teippiharja on jämäkkää tekoa ja tuon teippirullan voi vaihtaa helposti uuteen, kun rulla on tyhjä eli ei tarvitse sitten ostaa kokonaan uutta harjaa. Yhdessä rullassa on viisi metriä (!) teippiä, joten kestää kyllä pitkään, ennen kuin tarvitsee tuon rullan vaihtaa.


Teippiharjan mukana tulee kivan värinen, irroitettava muovisuoja, mikä on todella kätevä. Käsilaukussa kuljetettuna teippi pysyy näin siistinä ja sitä on sitten helppo tarvittaessa käyttää vaatteiden puhdistamiseen.
Teippiharjaa isompi ja uudempi tuttavuus on tämä kuvan SINI mattoteippiharja. Harja toimii samalla periaatteella kuin tuo pienempi teippiharja ja sopii erityisesti mattojen ja huonekalujen puhdistamiseen. 


Tämän mattoteippiharjan telamainen runko on erittäin tukevaa tekoa, materiaaleina on käytetty muovia ja metallia. Teippirulla on myös vaihdettava ja rullassa on muuten huikeat 15 metriä teippiä.Mattoteippiharjaa kannattaa säilyttää tuossa omassa kotelossaan. Varsi on muuten yhteensopiva kaikkien SINI-välinevarsien kanssa, joten teippiharjan käyttö on mahdollista myös seisten.


Kyllä ne lemmikkien karvat lähtevät myös näillä perinteisillä konsteilla eli harjalla ja kihvelillä... paitsi, että nyt on menty aika harppaus eteenpäin tuotesuunnittelussa perinteisiin nähden. Kyseessä on nimittäin SINI-tuotteen polypropeiinilankainen kombimattoharja ja kumireunainen teräsrikka. Harja soveltuu parhaiten huonekalujen, mattojen ja auton verhoilun puhdistamiseen ja tuo polypropeiinilanka on kätevä, siihen kun ei lika tartu. Harjan joustava kaavin käy mainiosti lemmikkien karvojen poistoon sekä maton viimeistelyyn. 


Lyhytvartinen SINI teräsrikkalapio sopii hyvin kombiharjan pariksi. Kumikärkinen rikkalapio asettuu tiiviisti lattiaa vasten, mikä helpottaa siivoamista. Teräsrikka on kooltaan 29 cm x 53 cm.


Sitten se meidän kaikkien siivoajien luottotuote eli mattopiiska by SINI. Tällä lähtee matoista ainakin ne viimeisetkin pienen pienet lemmikin jättämät pölyhiukkaset mattotelineellä hakatessa. Ja ei kuin siivoamaan. Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti