11.5.2018

Ihana kirjasintaulu by AmandaB ♥


Ihanaa, meillä on kesä! Tai no melkein mutta säät ainakin suosii ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta näin toukokuun alkupuolella. Auringon valo tekee ihmeitä, se piristää mieltä ja samalla tietysti tulee ajankohtaiseksi myös sisustaminen, ainakin itse saan buustia auringosta kodin laittamiseen. Nyt esittelyyn pääsee meidän kodin uusi tulokas, ihana kirjasintaulu by AmandaB.


Kirjasintaulut ovat olleet sisustuksessa in jo pitkän aikaa ja olenkin niitä ihastellut eri blogeissa ja somessa todella useaan otteeseen. Mielenkiintoisinta näissä tauluissa on, että tekstiä voi muuttaa mieleisekseen ja niin usein kun tykkää. Tämä kirjasintaulu on hiukan erilainen, kuin mitä yleensä, niin harmaan värityksensä kuin myös neliömäisen muotonsa suhteen. Taulun mitat ovat 25 cm x 25 cm.


AmandaB:n tuotteet ovat varmasti meille monelle tuttuja, tuotteiden jälleenmyyjiä on nimittäin paljon ympäri Suomen maan ja tuotteita saa tilattua omaan kotiin myös AmandaB:n oman verkkokaupan www.amandabshop.comin kautta. 


Kirjasintaulupaketti odottamassa avaamista, minusta tämä on niin viimeistelty kokonaisuus ja niin nätisti sidottu yhteen nippuun.  Tässä vaiheessa tulee jo mietintään, että minkä tekstin tauluun kokoaisi mukana tulevien irtokirjainten avulla... hmm... englanniksi vai suomen kielellä, siinäpä pulma.


Mukana tulee todella paljon näitä erilaisia kirjaimia ja merkkejä, yhteensä kaiken kaikkiaan 346 kpl! Mukana on myös paljon erilaisia hymiöitä, sydämiä, tähtiä ja jopa meidän äät ja ööt saa tehtyä näillä merkeillä oikein mallikkaasti. Kuvassa näkyy myös pieni puuvillainen pussukka, jossa levystä irroitetut kirjaimet on hyvä säilyttää pölyltä suojassa. Niin, mites se menikään... "Today is gonna be a good day"... vai tekisikö tekstin sittenkin suomeksi? 


Kirjaimet ovat korkeudeltaan 2 cm ja niiden takana on pienet ulokkeet jotka työnnetään varovasti kirjasintaulun taustaan kiinni. Ja hyvin pysyvät paikoillaan. Taulun taustakangas on pehmeäpintaista ja meille päätyi harmaan sävyinen, tammisella puukehyksellä. AmandaB:n verkkokaupassa on taulun värivaihtoehtoina tämän harmaan lisäksi myös musta ja luonnonvalkoinen. Kirjaintenkin väri vaihtelee, joko musta tai valkoinen.Taulun taustassa on metallinen ja jämäkkä ripustin, josta taulun saa roikkumaan seinälle. 


Paketin mukana tulee muuten myös kiva pieni puinen taitettava teline, jonka avulla taulun saa halutessaan aseteltua tason päälle. Ihana tämä taulu, tykkään kovasti ja on kyllä oikea kodin piristys. ♥ Jokainen päivä on hyvä päivä, eikös! ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti