29.5.2018

Katin kirjanurkka - Pienenpieniä käsitöitä

Hanna Meronen: Pienenpieniä käsitöitä, Kustannusosakeyhtiö Moreeni 2018, 160 s.

Jos jostakin kirjan kannesta saa inspiraatiota omiin askarteluihin niin tämä ihana kansi on kyllä yksi niistä! Kuvassa komeilee Moreenin kustantama Pienenpieniä käsitöitä, joka on nukkekotiharrastaja Hanna Merosen toinen kirja. Enimmäinen ihanuus, Tee itse nukketalo, oli niin ikään upea ilmestys ohjeineen ja kuvineen. Kirjan esittelin pari vuotta sitten blogissani ja esittelyyn pääset tästä.


Pienenpieniä käsitöitä -kirja on pehmeäkantinen ja kuvia on paljon. Kirja sisältää pieniä miniatyyrien ohjeita yhteensä kuutisenkymmentä ja kokosuhteeltaan ne ovat 1:12, mikä on yksi yleisimmistä mittasuhteista nukkekotiharrastajien keskuudessa. 


Ensimmäinen sivu kirjan laajasta sisällöstä. Ohjeiden avulla voi valmistaa erilaisia miniatyyrejä mm. neulomalla, virkkaamalla ja huovuttamalla. Tee vaikka pieni käärmelelu tai matto nukkekodin lattialle.


Pienenpieniä käsitöitä -kirjan aukeama. Kauniisti aseteltu ja selkeä taitto on aina plussaa.


Kirja on pullollaan ohjeita ja erilaisia tekniikoita ja niitä ryydittävät havainnollistavat piirrokset.


Löytyihän sieltä kirjasta pienten miniatyyrikissojenkin ohje. Tässä pienet huovasta valmistetut söpöliinit kerällä nukkumassa. Ihania! ♥Kun kirja vie mennessään, sivu sivulta, niin se on yleensä sen merkki, että kirja ei tule pölyttymään kirjahyllyssä. No, tämä teos pääsee kyllä kovaan käyttöön, kun pääsen vauhtiin neulomisen ja virkkaamisen lumoissa. Ja onhan sitä huovutustakin kokeiltava jossakin vaiheessa. No, tämän ihanan kirjan avulla ja ohjeilla aion sitäkin kokeilla. Jospa kokeilisin tehdä meidän Pena-kissan minikoossa!

Pena

Ei muuta kuin ministelemään! ♥


Yhteistyössä:
Kustannusosakeyhtiö Moreeni


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti