3.6.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Uniq One by Revlon


Omaan pitkät hiukset ja pidän niitä yleensä kiinni ponnarilla tai nutturalla. Tykkään käyttää erilaisia hiuksiin jätettäviä, erilaisia hoitotuotteita ja voi melkeimpä sanoa, että olenkin niiden suurkuluttaja. Vuosien varrella on tullut kokeiltua kainkenlaisia ihanuuksia ja nyt pääsen esittelemään ihanan Revlonin Uniq One All in One Hair Treatment -hoitosuihkeen.


Uniq One on Revlonin tuotesarja hiuksille, joka kattaa erilaisilla tuoksuilla varusteltuja hoitavia suihkeita sekä hiusnaamioita. Uniq One on oikea tehohoito hiuksille ja tuo kookoksen tuoksu, siis olisipa se tuoksunäyttö olemassa, jotta voisin tämän tuoksun tuoda sinne ruudun toiselle puolelle, aivan ihana! ♥


Hoitosuihke on 150 ml:n pullossa. Suihke on hienojakoista ja levittyy siten helposti niin kuiviin kuin kosteisiin hiuksiin. Pitkiin hiuksiin tuntuu riittävän viitisen suihkautusta, joten pullo kestää käytössä pitkään. Tietysti se on makuasia, paljonko tuotetta haluaa omiin hiuksiin laittaa. Hiukset tulevat mielestäni helposti kammattaviksi ja sähköisyyskin vähenee, joten hiukset ovat tällöin myös helpommin hallittavissa esimerkiksi juuri sitä ponnaria - tai vaikka nutturaa tehdessä. Suihkeita on saatavilla kolmella eri tuoksulla. Keskellä Revlonin Uniq One All in One Hair Treatment Coconut -hoitosuihke. Pienemmät näytepullot ovat saatavissa myös isoina 150 ml:n pulloina. Vasemmalla punainen Uniq One All in One Treatment jossa miellyttävä kukkamainen tuoksu ja oikealla valkea lootuksen kukan tuoksulla varustettu hoitosuihke.


Näillä Revlonin hiussuihkeilla on kymmenen erilaista toimintoa. Suihkeen korjaavan ja siloittavan vaikutuksen tuntee hiuksissa saman tien, kiilto ja pörröisyyden väheneminen tuo juurikin sitä hiusten hallittavuutta, jota itse aina kaipaan. Lämpösuoja on tärkeä ominaisuus ja tietysti myös UVA- ja UVB-suoja. Tässäpä tuo koko lista vaikutuksista, mitäpä tuohon enää muuta lisäämään - aika vaikuttavaa, vai mitä:

Korjaa kuivan, vaurioituneen hiuksen
Lisää kiiltoa ja vähentää pörröisyyttä
Antaa lämpösuojan
Tekee hiuksista sileät ja pehmeät
Suojaa hiusta UVA- ja UVB-säteilyltä
Helpottaa harjaamista ja lämpömuotoilua
Selvittää takut
Pidentää muotoilun kestoa
Estää kaksihaaraisten syntymistä
Lisää tuuheutta
Näitä Revlonin ihania Uniq One -hiustuotteita saa esimerkiksi kampaamoista ympäri maan ja vink, vink... parin viikon kuluttua avattavasta kuluttajille suunnatusta, maahantuojana toimivan JatPro:n omasta kosmetiikan verkkokaupasta... mutta empäs kerrokaan vielä enempää... pidän teitä ihania lukijoitani vielä hetken jännityksessä! ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti