27.6.2018

Ihana kesä ♥ puutarhatunnelmia


Ihana kesä. Tätä on odotettu ja onneksi tänä vuonna on saatu nauttia näistä aurinkoisista päivistä. Kuvassa pihallamme kasvava valkea pioni, on kyllä upea tuo jättikokoinen kukka ja huumaava tuoksu leviää pensaan ympärillä.


Meidän puutarhaa komistaa tänä kesänä ensimmäistä kertaa kaksi pupua ja pieni possu. Betonista valetut patsaat ovat niin iki-ihanan AmandaB:n valikoimasta. Tykkään kun näitä pupuja on pari niin ne saavat yhdessä mielestäni kivan tunnelman aikaan kukkaruukkujen lomassa.


Yksityiskohta pupupatsaan tassuista.


Lisää kukkaloistoa... tässä oikea perinneperenna, lilja, joka loistaa oranssina.


Omenat ovat vielä pieniä... satoa odotellessa.


Tässä tämä AmandaB:n pieni ruukkusavesta valmistettu possupatsas. Niin jotenkin hellyttävän oloinen ja pienikokoinen, korkeus ja leveys n. 11 cm ja pituus n. 20 cm. Meiltä tämä possu löysi paikkansa puutarhakatoksen kukka-astiasta.Pupuset paikoillaan. Toinen istuu ja toinen seisoo ja molemmilla hymysuut. :-) Sementistä valetut pupupatsaat ovat painavia ja pysyvät hyvin paikoillaan. Kovakaan tuuli ei liikuta näitä lainkaan.Istuva pupu on n. 20 cm korkea ja seisova pupu n. 36 cm korkea.


Ihana tuo karvapeite ja kaikki yksityiskohdat :-)


Meidän maatiaisrotuinen kukko pääsi kuopimaan pihamaalle kanojensa kanssa. Kukkoa kutsutaan Ykäksi.Ykä on komea tapaus ja osaa pitää kanat kurissa. 


♥ Ihanaa kesää! ♥

Yhteistyössä:
AmandaB


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti