10.11.2018

Joulukalenteritunnelmia ♥ Valotar


Olen niin jouluihminen kuin olla ja voi. Muutama lahjapakettikin on jo hankittuna ja minusta on vaan niin ihanaa tehdä kotiin joulun tunnelmaa. No ihan vielä en ole kaikkia joulujuttuja kotiin laittanut, vaan vasta marraskuun loppupuolella niitä alkaa sitten meillä näkymään enenevässä määrin. ♥


Yksi ihanuus kuitenkin on nyt jo päässyt kodissamme esille ja se on tämä nyt kuvissa komeileva, mielestäni niin suloinen, puinen joulukalenteri by Valotar.


Kalenteri on kokonaan valkoiseksi maalattua puuta ja kalenterin päällä sijaitsee pieni joulukylä taloineen, kuusineen ja kirkkoineen. 24 pientä lokerikkoa tai pitäisikö sanoa luukkua odottavat täyttämistä. Tällainen kalenteri kyllä sitten kestää vuosia ja monen monta joulun aikaa.


Valotar Oy toimii Keski-Suomessa, Äänekoskella ja jos et ihan noilla seuduilla asustele ja pääse käymään Valottaren kivijalkaputiikissa niin kurkkaa Valottaren verkkokauppaan, osoitteessa www.valotarstore.fi. Valottaren valikoimista löytyy erilaisia sisustustuotteita ja tunnelmavalaisimia mm. lastenhuoneeseen, ikkunasomisteeksi ja ihan mihin vaan, kotia koristamaan. Itse ihastuin tähän valaistuun joulukalenteriin. ♥Kalenterin lokeroihin on kaiverrettuna numerot 1-24 ja nämä pienet irtonaiset lokerikot ovat n. 3 cm x 3 cm kokoisia. Jokaisessa lokerikossa on pieni pyöreä puuhelmi, jolloin lokerikko on helppo avata ja sulkea.


Kokonaisuutena kalenteri on mielestäni todella kaunis ja valkea väri tuo vähän lumisen maiseman tunnelmaa. Mietin, että tätähän olisi kiva sitten halutessaan tuunata, valkoisen värin päällehän on helppo maalata ja vaikka perheen pikkuväen kanssa yhdessä koristella kalenteri mieleisekseen. Meidän kotiin tämä kalenteri käy kuitenkin oikein mainiosti näin valkeassa, alkuperäisessä asussaan.


Mikä ihaninta, niin tämän kalenterin pieni joulukylä on patteritoiminnoin valaistu, pienten puisten talojen sisällä on nimittäin kirkkaita Led-valoja. Ihana yksityiskohta ja tuota valoa aina kaipaakin, kun on tämä pimeä vuodenaika meneillään. Ja eihän sitä tarvitse kääriä kotiaan niihin perinteisiin valosarjoihin, vaan on kiva saada vähän uudella tvistillä valoa pimeyteen. ♥


♥ Lämmintä ja tunnelmarikasta lähenevää joulukuun aikaa! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
Valotar 


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti