18.11.2018

Tyyliä miehelle by Jerone & ALEKOODI


Syksy tuo jollain jännällä tavalla inspiraatiota mukanaan, ainakin minulle aina -paitsi innostuksen sisustamiseen, niin myös tyyliin ja pukeutumiseen. Olisi jännä tietää mikä yhdistelmä tässä vuodenajassa saa aikaan tuon innostuksen, mutta eihän tuosta haittaakaan ole. Pääseepähän fiilistelemään erilaisilla mukavuutta tuovilla asioilla ja saa energiaakin pimenevään syksyyn. 


Olen täällä blogin puolella esitellyt aina aika ajoin miesten tuotteita. Saan asustella useamman kaksilahkeisen kanssa ja miesten maailma todellakin on näiden vuosien aikana käynyt enemmän kuin tutuksi. Siksi koen myös, että miehille suunnattua tuotemaailmaa tulisi olla esillä nykyistä enemmän blogimaailmassakin,  kun se on nykyään niin voimakkaasti naisille suunnattua. 


Ja nyt päästäänkin asiaan. Suomalainen vaatetuksen ja muodin edelläkävijä ja verkkokauppa, Jerone, ihastutti valikoimallaan ja pääsenkin nyt esittelemään mieheni valitsemat kaksi vaatesuosikkia Jeronen verkkokaupasta. Jerone on Suomen suurin miestenvaatteiden verkkokauppa (!) ja valikoima on siten todella kattava. Erilaisia housuja, huppareita, paitoja, kenkiä sekä erilaisia asusteita ja myös kosmetiikkaa löytyy aivan laidasta laitaan. Jeronen verkkokaupasta eri tuotemerkkejä löytyy useita ja meille valikoitui Jerone -merkkiset huppari ja housut. Kuvan vihreän sävyiset George Pants L32 Jerone ovat mieheni mieleen ja tuo housujen hiukan kulutettu pinta ja koristesaumaukset ovat trendikkäät.


Jeronen verkkokauppa yllätti trendikkäällä valikoimallaan ja useammat kuvat samasta tuotteesta on myös huippua, asiakasta on todellakin ajateltu ja nuo kuvathan myös sitten helpottavat shoppailua ja valintaa. Plussaa Jeronen verkkokauppa saa myös tilauksen nopeasta toimituksesta. Nämä George Pants L32 Jerone -housut ovat slim fit, eli housut ovat kapeat reisistä mutta joustava materiaali tekee näistä kuitenkin todella mukavat päällä.


Miesväen mieleen on myös tämä Squad Black Hoodie -huppari, musta versio kun saatavilla on myös valkoinen ja punainenkin. Squad -teksti kulkee hupparin edessä ja hihoissa. Huppari on 100 % puuvillaa ja malli on regular fit eli "normaalisti istuva vaate", jolloin esimerkiksi hihat ovat normipituiset ja kavennuksia tai vastaavia ei ole. 



Squad Black Hoodie -hupparin teksti on musta ja painettu valkoiseen raitaan. Squad tarkoittaa suomeksi joukkuetta ja ryhmää. Mukavan pehmeän tuntuinen materiaali ja tuo hupun valkoinen vuorikangas tekee kivan säväyksen. Shoppailijalle sitten vinkiksi, että Jeronen verkkosivuilla on myös mahdollisuus livechattiin, jossa voi tiedustella mm. tyylistä, trendeistä ja vaikka vaatteiden mitoitusasioista. Kiva tällainen palvelu, joka varmasti on myös tarpeellinen.


♥ ALEKOODI! ♥

Jerone tarjoaa teille ihanat blogini lukijat,
oman alekoodin eli nyt kannattaa shoppailla
vaikka pukinkonttiin!



Syötä kassalla koodi:
KATI

...niin saat kaikista
JERONEN
tuotteista
-20% 
alennuksen.
Käytä alennuskoodi
marraskuun loppuun mennessä!
Kiitos Jerone!


Ihanassa yhteistyössä:
Jerone


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!