15.11.2018

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora Black Magic


Siinä ne ovat, nätissä rivissä, tummaakin tummemmat kynsilakat! En vaan koskaan tule kyllästymään kynsien lakkaamiseen ja minusta on todella kiva kokeilla erilaisia sävyjä ja tekstuureja, niitä kun on nykyään markkinoilla vaikka minkälaisia. Nyt esittelyyn CosmeticCornerissa pääsee upea Black Magic -kynsilakkakokoelma by IsaDora. 


IsaDoran Black Magic -kynsilakat ovat syksyn 2018 uutuus ja tämä kokoelma on mielestäni täynnä asennetta. Musta on melkoisen rohkea väri kynsissä ja nämä lakat sisältävät jokainen myös aivan eri tunnelman pintatekstuurillaan.


Kuvassa komeilevat vasemmalta lakat Diamond Rocks 879 (hologrammi), Black Galaxy 728 (glitterinen) sekä Black Crush 118 (sokerinen). Tuo sokerinen tarkoittaa lakan tekstuuria. Kuivuttuaan kynnen pinnalle, sokerinen lakka tuntuu aivan kuin siinä olisi mukana hienoa sokeria.


Ja sama lakkakolmikko kynsissä, vasemmalta 118, 879 ja 728. Keskimmäinen holgrammimainen lakka sopii hyvin myös mustan lakan päälle siveltynä tai näin kirkkaan aluslakan päälle, ihan miten itse tykkää ja on muuten ihan sallittua myös aina vähän irroitella kynsien lakkaamisen kanssa!


IsaDoran Black Magic -kynsilakat vasemmalta: Diamond Rocks 879, Black Caviar 825, Black Crush 118, Black Galaxy 728, Magic Metal 406 sekä Black Lacquer 191. Mikä näistä on sinun suosikkisi? Itse ihastuin tuohon neljänteen vasemmalta, Black Galaxy 728, joka on musta ja kiiltävä lakka, täynnä eri värisiä pieniä hileitä. ♥


IsaDoran lakat ovat mielestäni aivan omaa luokkaansa. Lakoissa on sopivan tuuhea ja leveä sivellin, jolloin lakan levittäminen on helpompaa ja siten myös lakkauksen pinnasta saa paremmin tasaisen. I like it! ♥ Ja ei muuta kuin lakkailemaan ja tästä kimalletta vaikka pikkujouluihin! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!