8.11.2018

Katin kirjanurkka - Makkara!

Kari Martiala & Helena Lylyharju: Makkara! Tee sitä, syö sitä, Gummerus Kustannus 2018, 190 s.

Makkara on varmasti ruoka, joka jakaa mielipiteitä. Ja en kyllä yhtään ihmettele, kun markkinoilla on vaikka millaisia tarjolla. Kaupan makkaravalikoimahan on aivan älyttömän iso, vilkaisepas seuraavalla kauppareissulla, kuinka paljon niitä kaupan hyllyillä onkaan. Ja ihan mahtavaa, että sinne perinteisten makkaroiden tilalle on päässyt jo aika monen monta lihatonta vaihtoehtoa.


Nyt kirjanurkkaan esiteltäväksi pääsee Gummeruksen kustantama Makkara! Syö sitä ja tee sitä -kirja, joka tutustuttaa lukijansa makkaroiden maailmaan. Kirjan ruokaohjeilla valmistat erilaisia annoksia ja saat myös eväät omien makkaroiden valmistamiseen.


Makkara! Syö sitä ja tee sitä -kirjan sisältöä.


Kirjaan mahtuu mielenkiintoista faktaa ja historiikkia suomalaisten makkarakulttuurista.


Niin, ei se aina lihaa tarvitse! Varsinkaan nykyään, kun kasvisruoka on valloittamassa ihan uudella buustilla ruokamarkkinoita ja kuluttajien mahoja -ja hyvä niin. Kirjan vegemakkaraohjeeseen tulee mm.  nyhtöhernettä, ryöpättyjä nokkosia sekä porkkanaa... eikö kuulostakin mielenkiintoiselta!


Kirjassa on myös monia lisukeohjeita.


Niin, se isänpäiväkin muuten...ja hui, joulukin jo lähestyy, niin tästäpä oiva lahjaidea makkaran ja ruoanlaiton ystävälle! Yhteistyössä:
Gummerus Kustannus


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti