25.11.2018

Vanerikorvikset ♥ Samaskoru


Voiko korvakoruihin kyllästyä? No ei kai ja luulenpa, että aikaa myöten vaan innostun enemmän ja enemmän. Siinäpä kuvassa ihanat Samaskorun korvikset nätissä rivissä - ja vanerista valmistetut sellaiset! Olen kyllä aivan ihastunut vaneriin ja tällaisena ohuena versiona vaneri käy todella kivasti myös korumateriaaliksi. Vaneri on päällekkäin yhteen liimattua puuviilua joten se on myös lämpimän oloinen ja tässä tapauksessa korvismateriaalina ihanan kevyt.


Korut tulevat postitse nopeasti ja mukavaa, kun tuo paketti mahtuu postilaatikkoon, niin ei tarvitse tehdä visiittiä postiin. Riippuu tietysti kuinka paljon näitä ihanuuksia sitten innostuu shoppailemaan. :-)


Samaskorun korvakorut vielä omissa laatikoissaan.



Tämä Samaskorun korvismalli on mielestäni niin kaunis! Nimeltään tämä malli on "Joutsenen sulka" ja kokoa korvakorun puuosalle tulee 6 cm x 2 cm. Materiaaliksi tähän korvakorupariin valitsin koivun ja akryylin sijasta savutammen, joka on mielestäni kauniin sävyinen. Puun syyt tulevat myös upeasti esiin korostaen tuota sulkakuviota.


Graafiset muodot ovat olleet jo kauan trendinä ja kyllä tällainen muotoilu puhuttelee minua. Nämä korvikset ovat Terävä mieli -nimiset, sävynä puuteri ja kyllähän tuossa onkin tuota terävyyttä. Jotenkin minulle tulee mieleen näistä koruista yksi mielityyleistäni, eli Art deco ja paras tv-sarja ikinä eli Hercule Poirot, jossa tuo tyylikausi aina niin näkyvästi oli esillä. Materiaalina näissä korviksissa on muuten kaunis ja vaaleansävyinen koivu. 


Pienin malli näistä kolmesta korvakoruparista on nimeltään Tulen sielu. Kokoa näillä korvakoruilla on 2,5 cm x 3,5 cm. Samaskorun korviksien koukut ovat ruostumatonta terästä. Valitsin tähän korvakoruun taas tuon koivupinnan, olen tykästynyt siihen kyllä ihan tosissaan. Samaskorun verkkokaupassa omaan koruun voi valita sävyn 20:ta eri vaihtoehdosta ja materiaalivaihtoehdot ovat akryyli, koivuvaneri tai savutammiviilulla päällystetty koivuvaneri. 


Korujen mukana tulee kätevät muoviset stopparit. 


Samaskorun vaneriset korvakorut laserleikataan, joten korujen sivut ovat hiukan tummemmat laserleikkurin kuumuudesta johtuen. Tykkään tuosta ominaisuudesta todella paljon. Koru kun aina  käytössä vähän liikkuu, niin tuo värityksen muutos tuo elävyyttä. Kiva yksityiskohta varsinkin vaaleiden koivuvaneristen korujen kanssa. ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!