2.12.2018

Tunnelmaa ja valoa ♥ SunnyMore Design


Meidän makuuhuoneen seinällä kurkisteleekin nykyään suden poikanen! Tämä SunnyMore Designin verstaalla, Vihdissä valmistettu ihana tunnelmavalaisin tuo kyllä niin miellyttävää valoa juurikin tähän loppuvuoden pimeään kauteen - ja käsityötaito kunniaan, sitä nimittäin tästä löytyykin oikein roppakaupalla. ♥


Valo taittuu kauniisti useampikerroksisen vanerin läpi.


SunnyMore Designin käsityönä valmistettu puinen valaisin on mielestäni tässä koko yksinkertaisuudessaan todella kaunis. Tässä valaisimessa on jännää tuo yllätyksellisyys, kuvio kun tulee esiin vain silloin, kun sytyttää valon. ♥ Tuo puun ja vanerin yhdistelmä ja valaisimen lämmin sävy sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin - on tämä kyllä niin upea tunnelmanluoja huoneeseen kuin huoneeseen ja valaisin muuten soveltuu myös vaikka saunaan. 


Kuvio syntyy yhdistettyjen, erilaisten vanerikerrosten avulla. Sisin vanerikerros on kuvioleikattu ja siten valo siivilöityy kauniisti kerrosten läpi. Mahtava idea!


Valaisimen taustassa näkyy seinäkiinnikkeet sekä tuo kuvio ja meille valikoituikin tämä ihana Kolossa-valaisin, jossa kurkistelee suden poikanen. SunnyMore Designin verkkokaupassa näitä valaisimia on saatavilla erilaisilla kuvioilla ja aiheilla ja valittavissa on myös neljä erilaista värivaihtoehtoa kehyksiin: haapa, meidänkin valaisimessa oleva kuultovalkoisen sävy, lämpökäsitelty haapa sekä tervaleppä. 


Meiltä löytyy paljon valkoista ja mustaa, yhdistettynä puupintoihin, joten tämä valaisin on kuin omiaan meille. SunnyMore Designilla on muuten myös kustomointipalvelu, jolloin valaisimeen on mahdollista ikuistaa vaikka itse otettu kuva tai tekstiäkin, siinäpä muuten aivan ihana lahjaidea!  ♥ SunnyMore Designin verkkokaupasta löytyy muitakin ihanuuksia, kuten vaikka erilaisia peilejä, pannunalusia, kylttejä, korutelineitä ja koristeita... ja muuten erillinen Joulunurkkauskin verkkokaupasta löytyy, joten jos uniikit joulukoristeet ovat hakusessa niin ei muuta kuin tutustumaan!


Ja mitäpä asennus olisi ilman kunnollisia ohjeita! Ja hyvin seikkaperäiset nämä SunnyMore Designin ohjeet ovatkin. Näiden avulla oli oikein helppoa asentaa valaisin meidän makkarin seinälle ja ihan itse asensin. ♥ Kuvassa myös valaisinpaketin mukana tulevat ruuvit.


Valaisimeen sopiva lampunjohto seinäkiinnikkeineen on todella kätevä ja hyvä, kun tämän saa hankittua valaisimen kanssa yhdessä SunnyMore Designin verkkokaupasta. Aikaa ja vaivaakin säästyy, kun saa kerralla koko paketin. Tämä johtosetti soveltuu parhaiten kuiviin sisätiloihin.Valaisinjohdon lamppuosa sujautetaan seinään ruuveilla kiinnitettävään metalliseen pidikkeeseen. Tähän kokonaisuuteen sopii se pienikantaisin lamppu. Tuo lampunjohto on pituudeltaan jopa 3,5 metriä, joten sisustamismielessä tuo pituus antaa hyvin vapautta sijoittaa lamppu myös kauemmaksi pistorasiasta.


Tätä valaisinta on mukava katsella ja en kyllästy ihailemaan tuota kuviota, pientä suden poikasta. Mukavaa joulun aikaa ja ihania tunnelmia!Ihanassa yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti