12.12.2018

Japan Candy Box ♥ Christmas Review & Giveaway


Siinä ne japanilaiset ihanuudet nyt ovat. Uusimman, jouluisen Japan Candy Boxin sisältöä, ja huomaa, että kyseessä tosiaan on jouluinen Japan Candy Box, nuo kääreet nimittäin ovat niin ihanan kawaii eli söpöjä ja jouluisia, että olla ja voi! 


Japan Candy Box, vielä avaamatta, ja jännitys tiivistyy... Tämä kuukausittain sisältöään vaihtava boxi on kyllä jännä ja postarit ovat muuten ilmaiset!


Hmm... näyttää mielenkiintoiselta...


Ja siinäpä se! Laatikollinen makeaa ja mielenkiintoista, ja on ainakin erilaista naposteltavaa!Nämä pienet pyöreät ja makeat ovatkin pakattu erikoisesti, mutta ihan karkkia nämäkin ovat, nimeltään Fortune Telling Ramune Candy.


Pakkauksen keksivalikoimaa eli vasemmalla, pienessä pakkauksessa Bourbon Tsum Tsum Xmas Bisquits ja oikealla Bourbon Petit Cinnamon Biscuits, kanelilla maustettuja keksejä.


Valkosuklaata ja maitosuklaata pienessä tahden muotoisessa herkussa, Glico Caplico Atama White Milk Chocolate.Kanro Candemina Assembly, nämä ovat hiukan kirpsakoita herkkuja... njam!
Tämä isokokoinen ja superrapea patukka on kevyt kuin höyhen. Yaokin Merry Christmas Fugashi Snack on perinteinen japanilainen ruskeaa sokeria sisältävä ja ilmava herkku. 


Ja melkoisen perinteinen suklaapatukka, rapea sellainen on nimeltään Black Thunder Christmas Minibar.


Oma suosikkini koko paketista ovat nämä maissiraksut, jotka näyttävät hiukan juustosnackseilta ja rakennekin on samantyylinen, mutta ovatkin karamellilla maustettuja ja eivät kuitenkaan liian makeita. Kyseessä on isossa punaisessa pussissa asustelevat Tohato Christmas Caramel Corn. 


♥ Arvonta - Giveaway ♥

 ♥

Voita oma ihana Japan Candy Box!Win your own Japan Candy Box from this giveaway! 
Each box includes 8-10 delicious, special and
quirky Japanese candies and snacks. 
This giveaway is open to all, please enter!Pena -kissa toivottelee kaikille ihanaa joulun aikaa!


Ihanassa yhteistyössä:
Japan Candy Box


-Kati-

1 kommentti:

  1. My favourite was the Glico Caplico Atama White Milk Chocolate!

    VastaaPoista