22.12.2018

Nyt lähtee lumet ♥ Preeco


Meillepä saapuikin pihamaallemme näin iso laatikko tässä alkutalvesta. Tässä kuvassa laatikko on jo mieheni kanssa yhteistuumin irroitettu puulavalta. Avasimme laatikon innosta pinkeänä ihan saman tien ja kyllä tätä on niin innolla odotettukin.


Meillä kun sattuu olemaan melkoisen paljolti tuota pihamaata ja erilaisia kulkuväyliä, jotka aina talvisin joudumme pitämään puhtaana niin on kyllä mahtavaa päästä ajelemaan nyt tänä talvena ensimmäistä kertaa lumet pois lumilingolla. Aiemmin kun ollaan jouduttu perinteisillä lumikolilla tekemään koko homma. Olemmekin pitkään miettineet, että olisi kiva päästä tällaista linkoa kokeilemaan ja nyt jaankin teille kokemuksiamme tästä Preecon lumilingosta.


Ensi kertaa "kunnon" lumipeite... sellaiset kymmenisen senttimetriä, valtasi pihamaamme joulukuun alussa. Valkea peite maan päällä kirkasti vähän tätä pimeää vuodenaikaa (onneksi) ja lumen tulo on nyt pikku hiljaa jatkunut. 


Tunnelma onkin aivan erilainen kuin lumettomana alkutalvena, varsinkin marraskuussa, jolloin tuo pimeys tuntui aivan käsittämättömältä. Täällä meillä päin kun ei ole edes katuvaloja niin pimeys oikein nielaisee sisäänsä. Mutta pian se päivä jo alkaa pitenemään mutta nyt tämän meidän uuden tulokkaan, eli lumilingon pariin.


Preeco on kotimainen, vuonna 2012 perustettu verkkokauppa jonka valikoima on ihan mahtava ja superlaaja. Tuotevalikoimasta löytyy mitä erilaisimpia ihanuuksia mm. kotiin, puutarhaan ja harrastuksiin sekä lemmikeillekin on muuten oma kategoriansa. Tykkään tuosta verkkokaupan ilmeestä todella paljon, kuvista varsinkin, ne kun ovat selkeitä ja tuoteinfoa on riittävästi. Tuolta verkkokaupasta löytyi myös tämä meidän 6,5 hevosvoimainen lumilinko. 


Kuvassa ensi kosketusta lumilinkoon kokoamisen jälkeen, tässä hiukan märän lumen kanssa, eli toimii myös painavamman lumen kanssa. Mieheni kokosi lingon ja kertoi kokoamisen olleen ohjekirjankin johdosta helppoa. En kerinnyt kuvaakaan nappaisemaan tuosta työvaiheesta joten sekin kertoo jo jotain vaivattomuudesta. Linko heittää lumen kauas tuon mustan heittoputken avulla, jopa 10-15 metrin päähän. Heittoputkea voi muuten sitten itse säätää haluamaansa suuntaan 190 asteen verran.


Lumilingon leveys on 56 cm joten yhdellä linkouskerralla saa lingottua hyvän levyisen kulkuväylän. 


Työn touhussa. ♥


Lingossa on nelitahtimoottori ja vetokäynnistys. Käynnistys on tarpeeksi "herkkä" joten linko lähtee käyntiin hyvin. Lumilingossa on kaksi vaihdetta peruutukseen ja viisi vaihdetta eteenpäin ja kyseessä on siis vetävä linko, joten voimaa ei työntämiseen tarvita kuten lumikolan kanssa. Mikä ihana helppous ja nyt vaan uutta lumipeitettä odottamaan, että pääsee taas hifistelemään lumenluonnin kanssa! ♥ Ihanaa ja rauhallista joulua! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
♥ Preeco ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti