16.12.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Luxplus


Meillä täällä Kuopion korkeuksilla on lunta jo kymmenisen senttimetriä ja tänä viikonloppuna onkin välillä ollut ihan mukavan kirpakka pakkanen. Oikeastaan ihana jouluinenkin keli ja se odotettu jouluaattokin kovasti muuten jo lähenee... onkos joululahjat jo hankittuna?


Lähes kaikki joululahjat olen nyt tänäkin vuonna ostanut taas verkkokaupoista, se on niin helppoa ja ei tarvitse sitten tuolla kauppojen ruuhkissakaan jonotella. Ja kun nuo nettikaupat ovat auki 24/7 on kiva shoppailla juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii.


Yksi lahjaidea jouluksikin on tietysti kosmetiikkatuotteet ja siinäpä kuvassa onkin melkoisen ihana kattaus kosmetiikkatuotteita, eikös! Kuvassa on sekä miesten että naisten kosmetiikkatuotteita, jotka tilasin Luxplussan verkkokaupasta ja siellä tuota valikoimaa onkin runsain mitoin ja jokaiselle löytyy siten ihan varmasti mieluista. Hintakaan ei sitten muuten päätä huimaa, koska Luxplussan verkkokaupassa tuotteet saa tilattua alehintaan, jopa -80 % normihinnoista! 


Itse aina vertailen hintoja ja tuo alehinta on kyllä aivan mahtava. ♥ Luxplussan tuotteita saa tilattua normihintoja halvemmalla ja erilaisia etuja saa omaan käyttöön, liityttyään ns. Luxplus-jäseneksi. Ensimmäinen jäsenkuukausi onkin muuten ilmainen ja siitä eteenpäin jäsenyys maksaa sitten 9,95 €/kk. Jäsenyyshän oikeasti maksaa nopeasti itsensä takaisin, kun tuotteet ovat jo lähtöhinnaltaan rutkasti edullisempia. Ja ne toimituskulutkin ovat muuten sitten aina ilmaiset. ♥


Tuotemerkkejä Luxplussalta löytyy valtavasti ja Clinique on yksi niistä. Clinique Redness Solution Redness Regimen Kit -tuotteiden mukana tulee kiva harmaa meikkipussukka. Nämä naisille suunnatut ihonhoitotuotteet on tarkoitettu häivyttämään ihon punoitusta ja soveltuvat myös rauhoittamaan kasvojen ihoa. Tämän setin jäsenhinta Luxplussan verkkokaupassa on 13,95 € kun normaalihinta on 25,95 €.


Hajuvesiä ei ikinä voi olla liikaa, tuoksumaailmaahan on kiva aina vaihdellakin. Tällaiset miniatyyrikokoiset tuoksut ovat kiva lahjaidea. Tuoksujahan on aika vaikea ostaa lahjaksi, jokaisella on niin henkilökohtaiset mieltymykset mutta nämä pienet ovatkin kivoja kokeiluversioita. Jos oikein ihastuu johonkin tuoksuun, niin sitten voikin hankkia itselleen isomman hajuvesipullon.

Deodorantteja tulikin tilattua useammanlaisia ja olipahan ihan uusiakin tuotemerkkejä. Nämä miesten deodorantit ovat Barnängenin ja Vaselinen roll-oneja. Kaikki 50 ml lasipulloissa eli normikokoa.Brut -merkkiset suihkedeodorantit, punainen on nimeltään Brut Attraction Deospray ja vihreä Brut Original Anti-Perspirant. Esimerkkinä Luxplussan hinnoista, punainen Brut Attraction Deospray  maksaa Luxplussalla 3,95 € kun normaalihinta olisi 8,45 €.Ompas muuten ihan vahingossa oikeat joulun värit... vink vink, kiva lahjaidea! ♥Suihkugeelejä unohtamatta, niitähän kuluu ihan hirmuisesti. Sinisessä pullossa miesten Daily Defence Men Hommes 3 in 1, unisex Neutral Shower Gel, joka onkin todella isokokoisessa ja siten riittoisaassa pullossa 750 ml sekä miesten Right Guard Xtreme Fresh Body & Hair Shower Gel. Ja niistä hinnoista... näistä suihkugeeleistä esimerkiksi Neutral Shower Gelin saa Luxplussalta jäsenhintaan 3,95 € kun normaalihinta olisi 8,95 €


Kurkkaa www.luxplus.fi verkkokauppaan! ♥

Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti