21.11.2018

Cocopanda Black Week ♥ keskiviikon parhaat


No niin... yksi vuoden odotetuimmista viikoista on taas täällä, nimittäin Cocopandan Black Week! Black Weekin aikana Cocopandasta löytyy vaikka mitä ihanuuksia ja erikoistarkouksia ja nämä tarjoukset muuten sitten vaihtuvat päivittäin, joten kannattaa olla kuulolla. Sain kunnian esitellä keskiviikon 21.11. tärpit by Cocopanda Black Week ja kaikkiin mahtaviin keskiviikko-alennuksiin pääset tästä linkistä: Cocopanda Black Week keskiviikko!


Keskiviikkona kannattaakin siis kurkata Cocopandan verkkokauppaan. Saat silloin nimittäin vähintään - 30 % alennuksen kaikista ihonhoitotuotteista. Kävin jo kurkkaamassa tuota valikoimaa ja ne omat suosikkini Cocopandan ihonhoitotuotteiden mahtavan laajuisesta valikoimasta tulee tässä:


Biovène Black Peel Off Maskin tilasin Cocopandan verkkokaupasta ja kokeilin tätä omille kasvoille ensi kertaa muutama viikko sitten. Miellyttävä tuote, joka syväpuhdistaa ihon kauttaaltaan ja teki kyllä omasta nassusta samalla merkillisen pehmeän. Maski levitetään iholle kosteana ja se kuivuu muutamassa minuutissa ja sitten kuoritaan pois varovasti vetämällä irti ihosta. Tuo tuubi muuten riittää sitten todella moneen käyttökertaan!


Konjac -pesusienet ovat vieneet minut mennessään ja nämähän ovat niin pehmeitä ja sopivat ihan parhaiten ihon puhdistamiseen, kuorimiseen ja hoitoon joko itsekseen ja myös erilaisten ihonhoitotuotteiden kanssa. Tämä kuvan Shelas Konjac Green Tea -sieni on oma suosikki.


Ja mitä sitä muuta ihonhoitorutiineihin kuuluukaan, kun illansuussa meikit pois ja yksi parhaimmista tuotteista siihen hommaan on mielestäni valmiiksi kosteat puhdistusliinat. ne ovat superhelppoja käyttää ja näillä saa nopeasti kasvot puhtaiksi. L'oréal Paris Fine Flower Cleansing Wipes Dry To Sensitive sisältää vieläpä ihanan vienon tuoksun jasmiinia ja ruusua. 
Ja sitten toivetuotteeni, jota olen jo pitkään harkinnut hankkivani ja nyt kun tuo alekin sopivasti tuolla Cocopandan verkkokaupassa lymyilee, niin taidanpa tilata... 


Kyseessä on Âme Puren CIT Face Roller Basic Kit, kotikäyttöön tarkoitettu mikroneulaussetti, johon kuuluu mikroneulausrulla, geeli, desinfiointisuihke sekä käyttöohjeet. Mikroneulaus on ihonhoitomenetelmä, joka auttaa moneen iho-ongelmaan ja se myös tasoittaa ja virkistää ihoa. I like it!

♥ Ihanassa yhteistyössä ♥




-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!