15.2.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Mavala Rose Collection


Valkoista maisemaa ja lumista säätä onkin saanut tässä taas katsella viimeiset kuukaudet. Tykkään kyllä talvestakin mutta kevättä odotan jo innoissani. Tänään oli kuitenkin se päivä, the day... pitkään aikaan, että tuntui oikeasti niin keväiseltä. Kyllä tuolla auringolla onkin sitten suuri vaikutus. Kevättä alkaa siis jo olemaan rinnassa ja niin on muuten kynsissäkin! Eikö olekin ihanan hehkuvat värit by Mavala! ♥ Kyseessä on Mavalan kevään upea lakkasetti nimeltään Rose Collection. Settiin kuuluu kuusi kaunista lakkasävyä ja onhan tuossa kyllä kauniit ruusun värit, eikö!


Saanko esitellä, rivistön kauniita lakkoja by Mavala Rose Collection. Vasemmalta pinkki Fiji 316, Tahiti 317, Spitzberg 318, korallinsävyinen Long island 363, Cape Town 364 sekä oma suosikkini tästä kokoelmasta, harmaanvioletti Cortina 365.


Kuvassa kynnet lakattuna kokoelman mielisävylläni, Mavala Rose Collectionin Cortina 365:llä, jossa on mielestäni tosi jännä, harmaanvioletti sävy. Olen huomannut pitäväni aina enemmän ja enemmän tällaisista hiukan kylmän sävyisistä lakoista. Tai sitten se on nyt tämän hetken juttuni ja ensi kuussa taas uudet kujeet.


Mavalan lakat ovat tunnettuja kestävyydestään ja lakka myös levittyy mielestäni todella kauniisti ja tasaisesti aluslakan päälle. Ihanaa kevään aikaa! ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti