20.2.2019

Katin kirjanurkka - Herkkuja yksisarvisten tapaan

Alix Carey: Herkkuja yksisarvisten tapaan, Kirjapaja 2019, 126 s.

Mitä sinulle tulee yksisarvisista mieleen? No minulle tulee ainakin mieleen ratsun kavioiden kopse, vaaleanpunaiset hattarapilvet, säihkyvät hopea- ja kultahileet sekä kaikki pastellin sävyt. No niitä kaikkia ja paljon muutakin löytyy tästä sateenkaaren värejä tihkuvasta kirjasta, joka on pullollaan reseptejä mitä upeimpiin herkkuihin! Nyt esittelyyn pääsee Herkkuja yksisarvisten tapaan.


Herkkuja yksisarvisten tapaan -kirja on kovakantinen ja sivuja on hiukan reilut 120. Kuvassa kirjan sisältö, siinäpä herkkua jos minkälaista, eikö!


Kirjan reseptit ovat sekä suolaisia että makeita ja kaikkia yhdistää ihana värien iloittelu. Kuvassa biscotit yksisarvisten tapaan.


Vaaleanpunainen suklaaunelma! Mielenkiintoista... nam!


Kirjan kuvitus on aivan omaa luokkaansa ja värien kirjo on jotain aivan uskomatonta. Tuttuja nämä kaupastakin saatavat geelimäiset elintarvikevärit ovat, niitä olen itse kuitenkin käyttänyt niin harvoin, että nämä herkut vaikuttavat miltei käsittämättömän upeilta. Elintarvikevärien lisäksi monessa ohjeessa tarvitaan erilaisia strösseleitä ja myös syötävää kimallejauhetta - ja kultamaalia. :-) 


Tähän yksisarvisdippiin tarvitaan mm. tuorejuustoa, vaahtokarkkitahnaa, vaniljaa ja yksisarvisrakeita, jonka ohje myös löytyy tästä sadunomaisesta kirjasta! Ihana teos kaikille "hiukan" värikkäämmistä herkuista ja niiden valmistamisesta kiinnostuneille!


Yhteistyössä:
Kirjapaja


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti