24.5.2020

Ihana aurinko!


Löydätkö kissan tästä kuvasta? No siellähän se meidän kissakolmikon nuorin, Pena, ihmettelee ihmisten touhuja. Aurinko paistaa ja säät ovat olleet niin upeita viime päivinä. Ihanaa, sieltä se kesä tulee. Kuvassa komeilee myös meidän pihamaalle ilmestynyt uudenkarhea aurinkotuoli by Preeco. Siinä ollaan nyt kilpaa istuskeltu ja otettu aurinkoakin. 


Preecon aurinkotuoli on nimeltään Sandra ja tuolin runko on materiaaliltaan vahvaa ja erityisen jämäkkää alumiinia. Oikein hämmästyin, kun tuolia purin tuosta laatikosta. Paino on miellyttävä ja tuolin siirtäminen ei ole hankalaa. Alumiini on painoltaan niin kevyttä metallia.



Sieltä se tuoli ilmestyy laatikon uumenista...


Sandra-aurinkotuoli on punottu polyrottingista. Tuo polyrottinki on kyllä aivan älyttömän kätevä materiaali pihakalusteisiin. Se kestää säätä ja kosteutta hyvin ja mikä mukavinta, puhdistus on superhelppoa vaikka vain kostealla pyyhkeellä. Nimimerkillä "kokemusta löytyy" - meidän viime vuotisten puutarhatuolien puhdistamisesta nyt keväällä. 



Sandraan kuuluu myös miellyttävä ja ihana 8 cm paksu pehmuste. 



Pehmusteen saa alapuoleltaan kiinnitettyä tuolin runkoon, jos niin haluaa, tällaisilla nyöreillä.


Mukava köllötellä tällaisen pehmeän patjan päällä...


Tässä pihamaan koristus, jonka tein vanhoista terrakottaruukuista ja varastosta löytyneestä raudoitusraudasta. Helppo oli tehdä ja saas nähdä, minkä näköinen tästä tulee kunhan nuo krassit ja yrtit kasvavat, mitkä tähän istutin. Tämä idean bongasin joskun netin syövereistä.



Pena ja Topi leikkimässä pihamaalla... Vili ihmettelee touhuja tuolla taustalla, löydätkö kuvasta... Penan ja Topin ilmeet ovat kyllä niin keskittyneitä... Vili on tuolla pöydän päällä ja ei oikein jaksa innostua nyt näiden kahden nuoremman pojan touhuista. 


Ja hurja petoeläimen hyökkäys tapahtuu... :-) Ihanaa toukokuuta sinulle ja palaillaan taas pian!


Ihanassa yhteistyössä:
♥ Preeco ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!