1.5.2020

Tee itse pieni kori ♥ TuohiShop


Ihan ensimmäiseksi toivotan ihanaa vapun aikaa sinulle! Tämä kevät onkin ollut melkoisen erilainen aiempiin verrattuna, hui, mutta vapun kunniaksi leivoin eilen elämäni ensimmäisen kerran tippaleipiä ja tietysti myös munkkeja tuli leivottua aiemmin valmistamani siman kanssa nautittavaksi. 


Olen tässä päässyt näin kesän kynnyksellä jälleen käsitöidenkin pariin. Nyt esittelyyn pääsee nämä mielenkiintoiset koripohjat by TuohiShop, joihin voi virkata tai punoa ihan mitä mieleen juolahtaa.


Koripohjassa kulkee reunoilla nuo reiät, joihin voi pujottaa vaikka matonkuteita, erilaisia lankoja ja vaikka mitä, mistä voi punoa, solmia tai vaikka virkata sitten korin seinämää ylöspäin. Nämä koripohjat ovat kotimaista vaneria ja löytyvät TuohiShopin valikoimasta. Itse tykästyin tällaisiin pyöreisiin ja halkaisijaltaan 15 senttisiin. Saatavilla on kuitenkin erimuotoisia ja -kokoisia pohjia. Kurkkaahan koripohjien valikoimaan ja TuohiShopiin tästä!


Koripohjan paksuus on 3 mm ja pohja on tukeva ja jämäkkä.


Tästäpä projekti alkaa ja virkkuukoukkukin valmiina. Materiaaliksi valitsin näihin ensimmäisiin versioihin kierrätysmateriaalia eli vanhaa, mustaa muovipussia, jonka leikkasin pitkäksi n. 4 cm leveäksi soiroksi. Ja ei muuta kuin virkkaamaan!Aloitin virkkaamisen pohjasta ja tavallisilla silmukoilla ensi pohjan ympäri ja siitä sitten seinämää pitkin ylöspäin. Virkkuukoukku olisi voinut olla tuota kokoa 4.0 isompikin mutta hyvin tällakin koolla onnistui. Tällaiset korit sopivat niin moneen käyttöön! Ei muuta kuin mielikuvitus valloilleen. Ihanaa toukokuuta sinulle! ♥


Yhteistyössä:
TuohiShop ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti