20.6.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Lh-Beauty Oliivi


Lifehair Oy on kotimainen v. 1993 perustettu kosmetiikka-alan yritys.  Lifehairin Lh-Beauty -tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia Suomessa valmistettavia hygienia- sekä puhdistustuotteita. Lh-Beauty tuotteita ei testata eläimillä eivätkä tuotteet sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Lifehair Oy on muuten ainoa kotimainen kosmetiikka-alan yritys, jolla on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä. No animal testing!Omistan pitkät ja helposti takkuuntuvat hiukset, joiden kanssa kamppailen aina enemmän tai vähemmän. Varsinkin pesun jälkeen hiuksia on selvitettävä pitkään ja olen tullut siihen tulokseen, että minulla nyt vain sattuu olemaan maailman ohuin ja toisiinsa takertuvin hiustyyppi. Siinäpä shampoolle haastetta!


Sain testattavaksi Lh-Beauty Oliivi -tuoteperheen erilaisia hius- ja vartalonhoitotuotteita. Oliivi -tuoteperheen hiuksille tarkoitetut tuotteet; hoitoaine, hoitosuihke sekä shampoo ovat väriaineettomia ja parabeenittomia. Kaikki sisältävät hiuksia vahvistavaa B5 -vitamiinia. Oliivi -shampoo on kaiken lisäksi täysin sulfaatition, joten se on ihoystävällinen eikä kuivata hiuspohjaa. 
 
Yllätyin Oliivi -shampoon tuomasta kiillosta ja hiukseni eivät kuivuessaan olleet enää niin sähköiset. Oliivi -hoitosuihke ikäänkuin viimeistelee vielä pesun, koska sen voi jättää pyyhekuiviin hiuksiin. Oliivi -tuotteiden tuoksumaailma on miellyttävä, erittäin luonnollinen ja  mieto.


Oliivi -tuoteperheen vartalolle tarkoitetut tuotteet; suihkugeeli, vartalo- sekä kuorintavoide ovat miedosti hajustettuja ja sisältävät ihoa kosteuttavaa oliiviöljyä.  Tuotteiden laadun yksikertaisesti tuntee ihollaan. Vartalovoide on valkea ja sen koostumus on silkkimäinen. Voide levittyy helposti ja imeytyy vieläpä nopeasti. Ihana tuote, eikä jätä iholle rasvan tuntua.

Oliivi -kuorintavoide soveltuu vartalon sekä kasvojen kuorintaan. Voiteessa on oliiviöljyn lisäksi paljon pienen pieniksi hienonnettuja aprikoosin- sekä oliivinkiven murusia. Muruset edesauttavat ihon verenkiertoa ja virkeyttä. Todella miellyttävä tuote käytössä. Nämä ihanat Oliivi -tuoteperheen tuotteet pääsevät CosmeticCornerini Top 3 -listalle niin että heilahtaa!
Ihanassa yhteistyössä:

http://lh-beauty.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti