5.6.2016

Katin kirjanurkka - Inspiroiva Make Up Bible

Mariela Sarkima: Make up bible, Kustannusosakeyhtiö Tammi 2014, 215 s.

Kauneusalan asiantuntija ja meikkitaituri Mariela Sarkima on tuttu mm. monesta tv-ohjelmasta ja naistenlehdestä. Marielan v. 2014 ilmestynyt meikkikäsikirja; Make Up Bible on pullollaan neuvoja ja vinkkejä meikkaamiseen. Kirjassa on todella ammattitaitoisesti otettuja kuvia ja visuaalisuuteen on satsattu.  Mielestäni kuvia ei voi olla liikaa tämänkaltaisessa teoksessa, niistä saa erittäin hyvin informaatiota ja ne havainnollistavat hyvin meikkaamisen jäljen sekä käytetyn tekniikan. Kirjan upeiden kuvien takana ovat Mikko Rasila sekä Oskari Sarkima.Make Up Bible -kirjan parasta antia on sen selkeys ja luokittelu eri osa-alueisiin. Kirjassa käydään läpi kaksitoista eri meikkaamisen kulmakiveä. Kasvot, pohja, posket, silmät, kulmat, huulet jne. Mariela opastaa jokaisessa eri osa-alueessa meikkaamisen saloihin, vieläpä yksinkertaisin ohjein. Läpi käydään erilaiset tuotteet ja välineet sekä tietysti tyyli ja niksit.

"Katseessa on kauneuden salaisuus. Valon ja varjon leikki silmäluomilla sekä tuuheana kaartuvat ripset antavat katseeseen lisää syvyyttä. Silmämeikin ei tarvitse olla voimakas, jo pehmeällä rajauksella saa ihmeitä aikaan."


Sain itsekin kirjasta monen monta niksiä, joita tulen jatkossa käyttämään. Tiesitkö vaikka, että huulipunaa voi käyttää myös poskipunana tai, että lastenshampoota voi käyttää mietoutensa vuoksi myös puuterivipan pesuun! Kirjan sanoin; meikkaaminen on helppoa ja hauskaa! Tutustu kirjan verkkosivuihin osoitteessa www.makeup-bible.com.


 Yhteistyössä:

http://www.tammi.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti