10.6.2016

Katin CosmeticCorner ♥ NordicFeel - Radiance & Beautyblender

 

NordicFeelin verkkokaupastakin löytyvä Makeup Revolutionin Radiance- meikkipaletti sisältää kolme kauniin sävyistä korostusväriä. Paletin sävyt ovat pehmeät ja hillityt ja niissä on mukana myös hiukan hehkupigmenttiä. Väripigmentin määrä Makeup Revolutionin tuotteissa todella runsas, jolloin tuote kestää käytössä ja sävy pysyy kasvoillakin pitempään.
 


Korostusvärejä käytetään varsinkin poskipäihin, kulmille, otsan keskiosaan sekä nenän varteen. Tällaista hehkullista väriä kannattaa lisätä kasvoille varoen ja maltillisesti. Oikein käytettynä korostusväri antaa meikille toivotun loppusilauksen ja muuten...näitä Makeup Revolutionin Radiance-sävyjä voi käyttää rohkeasti myös poskipunana ja aurinkopuuterin tapaan!


Sain ensikosketuksen Beautyblenderiin vajaa vuosi sitten, kun sattumalta näin kosmetiikkaliikkeessä kyseisen tuotteen. En ihan heti hoksannut, kuinka monikäyttöinen meikkisieni onkaan kyseessä.


Beautyblender on superpehmeä meikkisieni. Sen pisaramainen muoto estää meikkivoideraitojen synnyn. Suipolla päällä levitys taas onnistuu todella yksityiskohtaisesti ja virheettömästi.
Parasta Beautyblenderissä on mielestäni ominaisuus, että se ei ime meikkivoidetta itseensä lainkaan. Tällöin meikkiä ei mene hukkaan ja sienen puhdistuskin on helpompaa. Ihastuttava ja monikäyttöinen tuote.

Yhteistyössä

http://www.nordicfeel.fi

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti