1.6.2016

Katin CosmeticCorner ♥ NordicFeel - The OneVierastan todella kirkkaita värejä niin vaatetuksessa kuin sisustuksessakin...puhumattakaan meikeistä.  Ihailen kuitenkin kirkkaanpunaisen huulipunan lumoa vaikka itselleni en sävyä valitsisikaan...ja ihailen kyllä punahuulisten asennettakin. Luulen, että tämä huulipunien sävyjen kimara jakaa meidät naiset moneen ryhmään. 


Makeup Revolutionin Amazing lipstick, sävy The One, on pehmeän kermaisen ja luonnollisen värinen. Sävy ei korostu kasvoissa liikaa ja silmämeikkikin pääsee tällä sävyllä oikeuksiinsa. Tällaiset nk. nudesävyt ja mattapintaiset huulet ovat olleet jo pidemmän aikaa muodissa, enkä ihmettele ollenkaan. Kasvojen arkiseen yleisilmeeseen saa muutosta vähällä vaivalla melkoisesti.Huulten meikkaamisessa käytän pohjana usein pelkkää meikkipuuteria. Puuteri pohjustaa huulimeikin ja tekee siitä myös pitempikestoisen. Pohjusteena voi käyttää meikkivoidettakin ohuena kerroksena. Ihastuin tähän NordicFeelin valikoimasta löytyneeseen Makeup Revolutionin huulipunaan. Puna on todella runsaspigmenttinen ja levittyy vaivattomasti.
 

 Jaahas...uskaltaisikohan sitä repäistä ja kokeilla todella kirkkaan punaista huulipunaa...ehkä...sitten joskus! :-)


NordicFeelin 3-in-1 puhdistusliinoilla huulipunan ja muunkin meikin saa vaivattomasti puhdistettua kasvoilta. Näissä liinoissa on mielestäni raikas, mieto tuoksu. Paketissa on 25 kappaletta arganöljyä, puhdistusmaitoa sekä kasvovettä sisältävää liinaa. Ajattele...kaikki samassa...kätevää!


 Ihanassa yhteistyössä:

http://www.nordicfeel.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti