11.6.2016

Katin kirjanurkka - Onnen huokauksia

 
Noora Al-Ani & Tiia Javanainen: Onnen huokauksia, Kustannusosakeyhtiö Otava 2016, 108 s.

Minua on aina kiehtonut luonnonmukaisuus ja varsinkin se, että tiedän, mitä ainesosia tuotteessa on käytetty. Luonnonkosmetiikka sisältää yleensä miltei 100 % pelkästään luonnollisia, luonnollista alkuperää ja luontaisen kaltaisia  raaka-aineita.

Ruokavalioon ja syömiseemme on helppo itse vaikuttaa mutta tiedämmekö oikeasti, kuinka esimerkiksi shampoiden, kasvorasvojen tai meikkien erilaiset aineosat vaikuttavat kehoomme...ja mitä raaka-aineita tuotteissa oikeasti käytetään...


Noora Al-Anin ja Tiia Javanaisen kirja; Onnen huokauksia on kirja täynnä ohjeita, joilla voi itse valmistaa luonnonkosmetiikkaa. Erilaiset naamiot, rasvat, kuorinta- sekä kylpytuotteet tulevat kirjan avulla tutuksi. Kirja on täynnä kauniita ja värikylläisiä kuvia ja ohjeet ovat selkeitä ja napakan pituisia. Ja mitä muuta kirjasta löytyykään...ihastuttavia ruokaohjeita! Maistuisiko granaattiomena-guacamole tai entäpä meloni loves feta -salaatti...nam! Nooran ja Tiian ajatuksena onkin ollut valmistaa kirjan ohjeet siten, että sekä syötävissä herkuissa että kauneudenhoitotuotteissa on käytetty samoja raaka-aineita. Tällöin haaskuun menee mahdollisimman vähän.
 

Itse arvostan paljon sitä, että ohjeiden ainesosina käytetään paljon jo valmiiksi kotien kaapeista löytyviä sekä lähikaupasta saatavia raaka-aineita. Kirjan sanoma on myös mieltä ylentävä; "en laita iholleni mitään, mitä en voi syödä". 

Yhteistyössä

http://www.otava.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti