20.8.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Bona Valere + ALEKOODI


Bona Valere on luonnonkosmetiikkaa myyvä, laajan tuotevalikoiman verkkokauppa. Bona Valere toimii myös maahantuojana ja tuo mm. virolaisia Signe Seebid -luonnonkosmetiikkatuotteita maahamme. Signe Seebidin kosmetiikkatuotteet henkivät jo ulkomuodollaankin luonnonläheisyyttä, puhumattakaan sisällöstä...kosmetiikkatuotteet valmistetaan 100 % käsityönä ja muuten...tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia synteettisiä aineita! 


Oikeasti, on niin ihana päästä aina hehkuttamaan näistä ihanista löydöistäni luonnonkosmetiikan parissa ja jakaa löytöjäni myös teille. Mietin, että miksi vasta näin "kypsällä" aikuisiällä näitä tuotteita aloin kokeilemaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä. Nyt hehkutuksen kohteeksi pääsee ihana Signe Seebid. ♥


Signe Seebidin Suojaava käsivoide on purkitettu mielestäni kauniiseen ja myös mukavan kokoiseen (120 ml) ruskeaan lasipurkkiin. Voide on valmistettu sheavoista, joka tervehdyttää rikkinäistä ja ärtynyttä ihoa.
 

Miedon ja mielestäni todella miellyttävän tuoksun lähteenä on käytetty ylang-ylangin sekä makean appelsiinin eteerisiä öljyjä. Voide on ensin kovahkoa ja muuttuu kosketuksen lämmöstä helposti levittyväksi. Kokeilin rasvaa kynsinauhoille ja muualle käsieni iholle ja tuote on todella kosteuttava.

No nyt sitten mieliaiheeseeni eli huulirasvoihin, joihin koen aina suurta kiintymystä...hih. Signe Seebidin huulivoide on tuoksuton ja ihanan samettisen tuntuinen huulille levitettynä. Kosteuttavan vaikutuksen kesto on myös kiitettävä ominaisuus...ei sitten tarvitse koko ajan lisätä rasvaa huulille.


"Puhas" -huulivoide sisältää aloe vera -uutetta sekä hunajaa ja sitä kuuluisaa E-vitamiinia, jonka yksi parhaimmista vaikutuksista on ihon mikroverenkierron parantaminen. Puhas -huulivoide on purkitettu pieneen ja söpöön, kirkkaaseen lasipurkkiin. Ihana tuote...ja oikeasti, verkkokaupan hinta 6 € ei päätä huimaa!


Palasaippuoita käytän aina silloin, kun löydän jonkin oikein ihanan tuoksuisen yksilön. Signe Seebidin Merisuola-appelsiinisaippualla on useampi hyvää tekevä ominaisuus. Merisuolalla on ensinnäkin lihaksia rentouttava ja tulehduksia estävä vaikutus ja tätä en itsekään tiennyt aiemmin -merisuola sopii varsinkin rasvaiselle iholle, koska se vähentää rasvan muodostumista ja hikoilua! 


Puhdistusvoimansa lisäksi merisuola-appelsiinisaippua antaa ympäristöönsä vienoa appelsiinin tuoksua. Aivan ihana tuote - ja niin kauniskin, että miten tätä raaskinkaan käyttää.
 

No niin...nyt olen sitten minäkin päässyt testaamaan ehkä ihanimman tuoksuista kasvonaamiota ikinä! Signe Seebidin Mansikka-Vanilja kasvonaamion. Ajattele...tuoksuna mansikkaa, vaniljaa ja mukana pienen pieniä vaniljan siemeniä kuorimassa ja puhdistamassa hellästi ihoa... pesun jälkeen tuoksu jää vienona henkäyksenä kasvoille... I-H-A-N-A-A!
Naamiolla on ravitseva vaikutus sen sisältämien A- ja C-vitamiinien sekä raudan ja kalsiumin ansiosta.


Kasvonaamion käyttö on vaivatonta ja purkista riittää yhteensä viiteen käyttökertaan. Jauhetta sekoitetaan ensin esimerkiksi veteen, jogurttiin tai maitoon ja sen jälkeen seos levitetään kasvojen iholle. Vaikutusaika on kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen naamio pestään lämpimällä vedellä pois. Tämä niin ihana luonnonkosmetiikkatuote löytyy niin ikään Bona Valeren verkkokaupasta... ja muuten, tämä tuote löytyy Prismastakin, kuten myös mm. appelsiinisaippua ja ihana käsivoide.


Nyt voin sanoa, että olen nähnyt ehkä maailman "suloisimman" saippuan...tämä Signe Seebidin huovutettu lampaanmaitosaippua on niin söpö, vai mitä! Alkuperältään muuten aivan mahtava idea käyttää villaa saippuan päällä. Villa huovuttuu entisestään sitä mukaa, kun saippuaa käyttää ja pehmeä huopa toimii samalla pesusienen tapaan.


Lampaanmaitosaippua ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, joten ei kuin söpöilemään oikein urakalla tämän kanssa! Saippua pääseekin tuoksunsa, käytettävyytensä ja kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi Top 5-listalleni ja yhden plussapisteen annan lisäksi tuosta niin suloisesta ulkomuodosta.


♥    IHANA ALEKOODI -20%   

Kaikille teille ihanille blogini lukijoille 
normaalihintaisista Signe Seebidin tuotteista -20% 
alennusta Bona Valeren verkkokaupasta ostettuna!
(voimassa 30.9. saakka) 

Käytä tilatessasi koodia: 
"LASITUPA"


Ihanassa yhteistyössä 

http://www.bonavalere.com/


 -Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti