25.8.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Waku Organics & Abies


Blogini kosmetiikkaesittelyyn pääsee tänään mielestäni todella mielenkiintoiset tuotteet Waku Organicsin verkkokaupan valikoimasta. Kyseessä ovat Abies Organicsin kosteuttava kuorintavoide sekä kuivalle iholle soveltuva marjavoide.
Abies Organicsin tuotteiden valmistamiseen käytetään pohjoisen luonnon aarteita; marjasiemenöljyjä ja kuusen pihkaa. Mahtavaa, kun tietää miten paljon hyviä ainesosia öljyt ja pihka sisältävät. Pihkahan on tunnettu antibakteerisista vaikutuksistaan ja sitä onkin käytetty luonnonmukaisena hoitona mm. haavoihin ja ihottumiin.


Nämä Abies Organicsin purnukat ovat mielestäni todella kauniita ja tuo kuviomaailma on juuri sopiva luonnonkosmetiikkatuotteille, eikös. ♥ 

 

Pihkaa ja sheavoita sisältävää Abies Organicsin kosteuttavaa kuorintavoidetta voi käyttää vartalon sekä jalkojen kuorintaan. Mustikansiemenöljy rauhoittaa ihoa ja sillä on myös uudistavia ominaisuuksia. Voiteessa on hyvin mieto ja pehmeä tuoksu.


Kuorintavoide levitetään iholle ja hierotaan kevyesti. Huuhtelun jälkeen iho on pehmeä ja kosteuttava vaikutuskin jää tuntumaan. Voidetta on purkissa kiitettävän paljon, purkin koko on nimittäin 200 ml. Ihana ja lempeän oloinen tuote, jota suosittelen lämpimästi.
Abies Organicsin pihkaa sisältävä täyteläinen marjavoide soveltuu kasvoille ja varsinkin kuivalle iholle. Marjavoide sisältää mustikan, puolukan ja karpalon siemenöljyjä sekä sitä ihanaa antibakteerista pihkaa.


Voide on valkean sävyistä ja tuoksu on erittäin mieto, hiukan marjamainen ja ihana...se on muuten aika paljon sanottu...olen yleensä aika tarkka tuoksumaailmasta. Marjavoide on pehmeää ja levittyy helposti. Kosteuttavan vaikutuksen tuntee iholla vielä pitkän ajan kuluttua, voiteen kuitenkaan tahraamatta.


Waku Organics on luonnonkosmetiikan, kauneustuotteiden ja lisäravinteiden maahantuoja. Käy kurkkaamassa Waku Organicsin verkkokauppa, jonka valikoima on todella laaja. Itse ihastuin mm. verkkokaupan ainesosat -osioon, josta saa tietoa luonnonkosmetiikassa käytettävistä raaka-aineista.Ihanassa yhteistyössä:

http://www.waku-organics.fi/

&

http://www.waku-organics.fi/ihonhoito/ihonhoitolinjat/abies-organics.html

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti