15.8.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Waku Organics


Tiesinhän minä... Amerikan maalta tulee myös edistyksellisiä luonnonkosmetiikkatuotteita!
Sain Waku Organicsilta blogiini testattavaksi Aubreyn ravitsevan GPB proteiinishampoon sekä GPB proteiinihoitoaineen. Aubrey on Yhdysvaltalainen v. 1967 (!) perustettu laadukkaiden luonnon-kosmetiikkatuotteiden valmistaja. Aubrey käyttää tuotteissaan parhaimpia ja puhtaimpia, eri puolilta maailmaa hankittuja raaka-aineita ja vieläpä reilun kaupan periaatteella. Arvostan!
 
Aubreyn GPB proteiinishampoon yhtenä raaka-aineena käytetty kosteuttava luomujojobaöljy sisältää antioksidantteja sekä runsaasti vitamiineja. Jojobaöljy muuten sulkee myös hiussuomut, jotka vaikuttavat usein hiusten ulkonäköön.  


Aubreyn tasapainottava GPB Proteiinihoitoaine on vaaleaa, silkkimäistä ja tuoksu on mukavan mieto ja miellyttävä. Yhdessä käytettynä shampoon kanssa, tuotteet tukevat toisiaan ja hiukset kiittävät! Hoitoaine levittyi vaivattomasti kosteisiin hiuksiin ja hiuksistani tuli pesun jälkeen erittäin helposti kammattavat...oikeasti, arvatkaa onko ihanaa löytää toimiva tuote! Suurin muutos näkyi ehkä tietynlaisessa hiusteni rakenteessa. Aubreyn tuotteet antavat selkeästi volyymia. Hiuksistani tuli tuuheamman ja samalla keveämmän oloiset...jännää!
 

 
Aubrey Organics:
 • Tuotteissa ei käytetä synteettisiä lisäaineita tai kemiantuotteita
 • Raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä ja biohajoavia
 • Listattu Animalia ry:n eläinkokeettoman kosmetiikan listalle
 • Useat Aubrey -tuotteet sopivat myös vegaaneille (!)Ihanassa yhteistyössä ♥


-Kati-

5 kommenttia:

 1. Kuin myös, ihastunut olen kyseisiin shampoo ja hoitoaine-settiin. Puhumattakaan muista tuotteista Waku organicsillä. Esimerkiksi kollageenivoide on ihanan samettista ja tekee hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentistasi...yllätyin itsekin ihan, kun näitä ensi kertaa kokeilin! Luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kyllä aivan omaa luokkaansa! :-) Mukavaa alkavan syksyn aikaa sinulle!

   Poista
 2. Mun kumppani on vähän nirso luonnonkosmetiikan tuotteiden suhteen, mutta tykkää kovasti Aubreyn shampoista ja hoitoaineista. ^_^ Aubrey on myös siitä kiva, että pullot ovat suht isoja ja riittoisia. :)

  Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan joskus Aubreyn muitakin tuotteita. Ihonhoitotuotteet vaikuttavat myös mielenkiintoisilta.

  yhdessakasvokkain.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nuo Aubreyn pullot ovat näköjään tosi riittoisia ja tuntuu, että vaikka niitä olen nyt käyttänyt jo moneenn kertaan niin ainetta on vielä paljon jäljellä, ihana ja hyvä niin päin. :-) Ihanaa alkavaa syksyn aikaa myös sinulle! T: Kati

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista