9.8.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Waku Organics


Myönnän! Olen huulirasva-addikti! Omistan "aika" ison kokoelman erilaisia ja erimakuisia huulirasvoja, joita käytän vaihdellen, aina mieleni mukaan. Varsinkin talviaika kuivattaa huulia, joten käytän silloin voimakkaasti kosteuttavia tuotteita. Kesäisin riittää sitten ihan pieni ja keveä rasvasipaisu. 

Seikkailuni luonnonkosmetiikan maailmassa jatkuu. Tutustuin Waku Organicsin verkkokaupan tuotevalikoimaan ja löysin sieltä nämä Kivvi-tuoteperheen marmeladit. Ja hatun noston paikka: Not Tested On Animals:

Kivvi- luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet valmistetaan Latviassa. Tuotteet jotenkin ihanasti huokuvat lämpöä, varmaankin siksi, kun  "käsityön leimaa" ei tarvitse hakea kaukaa - tuotteet ovat käsin valmistettuja. Vartalomarmeladi kuulostaa sokerimaisen tahmealta mutta tuote yllättää. Marmeladi on ensin kovahkoa mutta pehmenee kosketuksen lämmön mukana ja muuttuu helposti levittyväksi. Vartalomarmeladeja on saatavilla eri tuoksuisina versioina mm. appelsiini & vanilja, bergamotti & litsi ja sitruuna & minttu. Itselleni valitsin keltaisen ruusun ja tuoksu on mielestäni sopivan mieto ja luonnollinen. Jo hyvin pieni määrä marmeladia riittää antamaan kosteutta ja ravitsevuutta iholle, joten tuote on myös pitkäikäinen.

Vartalomarmeladin ainesosina on käytetty mm. hoitavaa ja kosteuttavaa luomusheavoita, joka sisältää myös ihoystävällisiä A-, E- ja F-vitamiineja. Sheavoin yksi mainittava ominaisuus on, että se edistää ihosolujen uusiutumista. Tällöin esim. haavat ja ihon vauriot paranevat nopemmin. Ihana tuote.


Kivvi luonnonkosmetiikkasarjan vartalo- ja huulimarmeladit ovat kauniisti pakattuja, vartalomarmeladi vihreässä lasipurnukassaan ja huulimarmeladit pienissä ja keveissä metallirasioissa.
Kauniita, eikö!Kivvin huulimarmeladien raaka-aineena käytetään mm. luomuarganöljyä, joka sisältää antioksidantteja ja E-vitamiinia. Rasvan koostumus on yhtä miellyttävä, kuin vartalomarmeladissa ja tuote levittyy ja imeytyy huulille hyvin. Tuntuma ei jää rasvaiseksi. Mielestäni yhden sipaisunkin vaikutus on yllättävän pitkäkestoinen. Itse ihastuin huulimarmeladiin, jonka tuoksuna on raikas ja omaperäinen minttu.
Waku Organicsin verkkosivut ovat laajat ja erilaisia tuotteita on valikoimassa paljon. Erityiskiitoksen annan verkkosivujen ainesosat-sivulle, josta löysin erittäin antoisaa tietoa luonnonkosmetiikassa käytettävistä raaka-aineista.


Ihanassa yhteistyössä


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti