4.11.2016

Järjestystä kotiin by Mever Oy ♥


 

Tuntuu ihan siltä, että mitä enemmän tätä ikääkin kertyy, niin sen tarkempi olen kodin järjestyksestä. Myös se on noussut korkeaan osaan, että vempeleet ja ratkaisut toimivat vaivattomasti. Nyt sitä jotenkin osaa jo arvostaa pieniä arkea helpottavia asioita. Toisaalta, iän lisäksi tähän ajatukseen vaikuttaa varmasti myös se, että kun muutimme nykyiseen kotiimme muutama vuosi sitten, niin sain paljon enemmän tilaa tavaroiden säilytykseen ja ymmärsin mistä olinkaan jäänyt paitsi.
 

Kylpyhuone ja kodinhoitohuone on ollut jo pitkään uudessakin kodissamme murheenkryyninäni. Ensinnäkin purnukoita on siellä täällä, melkein joka tasolla ja varsinkin kylppärin lavuaarin reuna aina pullistelee erilaisista shampoista ja hoitoaineista...


...puhumattakaan meidän pyykkihuollosta...juu, meillä on kapea kodinhoitohuone ja kun siihen asentaa kokoontaitettavan pyykinkuivaustelineen, niin jo liikkuminen kodinhoitohuoneessa on silloin hankalaa ja kun sinne saunaankin olisi ihan kiva päästä kulkemaan ilman kompasteluja...


Mietin pitkään jonkinlaisen hyllykön tai rullakon hankkimista ja ei sopivaa oikein meinannut ensin löytyä. Myönnän, olen aika tarkka näissä yksityiskohdissa. Tässä postauksessa esittelen tämän Meverin vaaleanharmaan suihkuväliseinähyllykön, joka sopii meidän kotiin ja kylppäriin kuin nakutettu. Oikea löytö ja Made in Finland!


 Mever Oy on Lapualainen yritys, joka valmistaa erilaisia kodin säilytysjärjestelmiä. Yrityksellä on pitkä kokemus juurikin teräslanka-, muovi- ja ohutlevytuotteiden valmistamisesta. Meverin verkkosivuilta löytyy erilaisia malleja ja tuotteita kodin keittiöön, kylpyhuoneeseen, eteiseen jne. Mever Oy on ottanut osaa myös ympäristövalintoihin ja pintakäsittelylinjan esikäsittelyprosessi on täysin fosfaatti- ja raskasmetallivapaa. ♥


Hyllykkö on helppo asettaa suihkun väliseinälle roikkumaan, on erittäin tukevaa tekoa ja laadun kyllä tuntee. Hyllykköä saa sekä valkoisena että harmaana ja kokovaihtoehtoja on kaksi. Tässä postauksessa kuviin pääsi isompi vaihtoehto, leveydeltään 26 cm, syvyydeltään 10,2 cm ja korkeudeltaan 66 cm kokoinen harmaan sävyinen hyllykkö. Purnukoita mahtuu tähän kaksikerroksiseen hyllykköön monen monta ja nyt ei tarvitse enää lavuaarin olla se taakan kantaja. Kylppärikin näyttää siistimmältä, kun kaikki purnukat ovat samassa paikassa. :-)


Sitten vaatehuoltoon ja tuotteeseen, joka on kuin tehty meidän kodinhoitohuoneen järjestyksen vahdiksi. Mever Oy valmistaa nimittäin kuivausteleskooppeja, jotka asetetaan kahden seinän väliin kiinni. Tällöin ei enää tarvitse jatkuvasti kasata tai avata telinettä. Upea tuote varsinkin minulle... en enää jaksa tapella kokoontaitettavan kuivaustelineen kanssa. 50 cm leveää Pinko -kuivaustelinettä on saatavana kahdella eri pituudella, 100-160 cm ja 130-230 cm.


Telineen osat on pakattuna kapeaan pahvilaatikkoon. Kokosin kuivaustelineen ihan itse, voimaa kun ei tähän tarvita... ja helppoahan tuo kokoamisvaihe olikin. Aloitin kiinnittämällä päätykappaleet runkoputkiin kiinni.


Paksumman putken toiseen päähän kiinnitin painelaakerin ja toiseen putkeen livahti mutteriosa.


Sitten tulpat molempiin päätyosiin...


Ja lopuksi narukiinnitykset kuivaustelineeseen. Naru kuljetetaan päätykappaleissa olevien reikien läpi ja solmitaan tiukasti aina alku- ja loppupäässä ja voíla...


Kiinnitys käy vaivattomasti, mutteriosaa kiertämällä saadaan telineeseen pituutta jolloin teline samalla kiristyy seinien väliin.


Kaiken kaikkiaan todella käytännöllisiä nämä Meverin tuotteet ja arvostan tällaisia ratkaisuja ja arjen helpottajia, joista huokuu kuluttajalähtöisyys. Meverin tuotteita voi hankkia omaan kotiin useastakin liikkeestä, esimerkiksi Prismasta, Bauhausista ja Kodin Terrasta.


Näitä arjen ratkaisuja kodin järjestykseen valmistaa:

http://www.mever.fi/-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti