7.7.2017

Katin CosmeticCorner ♥ -417 & ARVONTA


Nyt esittelyyn pääsee upeat -417 -tuotteet, joita tässä kuvassa näkyykin. Mielenkiintoista kokeilla ihonhoitoon tuotteita, jotka sisältävät mineraaleja ja ainesosia oikeasti maailman matalimmasta paikasta eli Kuolleestamerestä, jopa 417 metriä merenpinnan alapuolelta? No nämä -417 tuotteet ihan oikeasti sisältävät noita syvän meren mineraaleja. 


-417 -tuoteperhe on täysin parabeeniton, mineraaliöljytön - ja itselleni se yksi tärkein ominaisuus kosmetiikkaa valitessa eli tuotteet ovat eläinkokeettomia, respect.


Minus 417 eli -417 on erittäin korkealaatuinen kosmetiikkabrändi, joka perustettiin v. 2003 kuvanveistäjä ja yrittäjä Moty Friedmanin toimesta. Suomessa tämän sarjan eri tuotteita löytää mm. hyvinvarustelluista apteekeista ja kosmetiikkaliikkeistä. Tähän upeaan sarjaan ja tuotteisiin voi tutustua myös sivuilla: www.naistaivas.fi


Niin, kyllä se ihokin vaan ikääntyy ja yllättävintä mielestäni on, kuinka sen oikein huomaa, kun iho menettää pikku hiljaa kimmoisuuttaan - no, en kyllä ajatellutkaan, että se rupsahtaminen nyt yhdessä yössä tapahtuisi, illalla nukkumaan ja aamulla peilistä katsoisi valahtaneet ja ryppyiset kasvot...hui... Oikeastaan loppujen lopuksi jännittävääkin seurata tuota muutosta ja tässä vaiheessa taitaa nyt viimeistään onkin hyvä alkaa käyttämään niitä tuhdimpia tuotteita ihonhoitoon.


Naistaivas maahantuo mielestäni erikoisia ja jännittäviä apteekkien suosimia tuotteita, joiden teho perustuu Kuolleenmeren mineraalien tasapainottaviin ja kosteuttaviin ominaisuuksiin. Tähän sarjaan kuuluu juurikin nämä -417 -tuotteet. -417 Time-Control Firming Cream (50 ml) on kasvovoide johon ihastun saman tien. Pidän ensinnäkin voiteen erittäin silkinpehmeästä koostumuksesta, toisekseen tuoksu on tarpeeksi mieto ja raikas. Voidetta levitettäessa se imeytyy nopeasti ihoon jä iho jää hyvin pehmeäksi, jännittävää muuten nähdä tuo tulos omalla iholla. Tämä voide soveltuu kaikille ihotyypeille.


-417 Time-Control Firming -voide sisältää tasapainottavia mineraaleja sekä A-, B-, E- ja F -vitamiineja, joilla on ihoa kiinteyttävä ominaisuus. Voiteessa on lisäksi karitevoita ja kamomillaa. Kamomillasta tuo mieto tuoksukin taitaa olla peräisin.


Niin, tuo purnukka... olen heikkona näihin lasipurnukoihin ja tuo kultainen kierrettävä kansi viimeistelee tuotteen ulkonäön. Voiteen mukana tulee muuten todella kätevä pieni ja muovinen otin, jolla voidetta voi ottaa purnukasta. Tykkään ja tämä voide pääseekin saman tien Katin CosmeticCornerin Top 10-listalle! 


-417 Aromatic Body Peeling - Ocean on aromaattinen mineraalisuolakuorinta, joka soveltuu käytettäväksi koko keholla. Tuotteessa on aitoa Kuolleenmeren suolaa, luonnollisia öljyjä ja A-, B-, E- sekä F-vitamiinia. Purkki on todella isokokoinen ja 450 ml riittää varmasti pitkäksi aikaa, kuorinta-ainetta kun ei tarvitse ottaa kerrallaan paljoa.


Mineraalisuolakuorinta on sinetöity muovin alle, jotta ainesosat säilyvät hyvinä ennen käyttöön ottoa. Pienet suolakiteet kuorivat ihoa todella hellävaraisesti ja öljyinen koostumus edesauttaa kiteiden liikkumista ihon pinnalla. Tuote myös edesauttaa ihon uusiutumista ja sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti atooppisen ja kuivan ihon hoitoon.


Kun kuorinta otetaan käyttöön, tulee se sekoittaa kunnolla, jotta päällä oleva eteerinen öljy sekoittuu kunnolla suolakiteisiin.


Ihana ja mietotuoksuinen suolakuorinta. Kuvassa on suurin piirtein määrä, jonka itse yhdellä käyttökerralla käytän. Yhdestä isosta purkista riittää siis pitkäksi aikaa!


Jalkojen hoitoa unohtamatta, -417 Foot Nourishing Cream on voide, joka kosteuttaa kuivia ja hoitaa halkeiluun taipuvaisia jalkapohjia. Voide toimii hiukan spa-tyyppisesti, joten jalat myös virkistyvät tästä ihanuudesta. Voide tuoksuu miedosti, mielestäni hiukan pähkinämäiselle. 


Ainesosina on käytetty karitevoita, seesamiöljyä, aloe veraa, vehnänalkioöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Voidetta levitetään kohtiin, jotka tarvitsevat kosteutusta ja ei haittaa mitään, vaikko kerrallaan koko jalkapohjiinkin. 


-417 Foot Nourishing Cream -voidetta voi myös käyttää aina tarvittaessa vaikka useampaan otteeseen päivässä. Voiteen tulee aina imeytyä kunnolla ihoon jotta aineosat pääsevät hoitamaan ja kosteuttamaan.

 

-417 Foot Nourishing Creamista hellävaraiseen puhdistusgeeliin,  ihon talituotantoa tasapainottavaan Cleansing Gel For All Skin Types. Sinisessä 200 ml tuubissa oleva kirkkaan värinen geeli puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet. Geeli tuoksuu raikkaalta ja mikä ihaninta - soveltuu myös meikinpoistoon!


Puhdistusgeeli sisältää Kuolleenmeren mineraaleja, luonnollisia öljyjä ja vitamiineja. Geeli levitetään kostealle iholle pienin pyörivin liikkein joko sormenpäillä tai vanulapulla. Lopuksi huuhdellaan vedellä pois. Itse ihastuin tämän geelin monikäyttöisyyteen. Meikit nimittäin saavat oikeasti kyytiä ja kaupan päälle tulee vielä tuo pehmeyttävä tunne iholle, ihanan tuoksun kera. I like!♥ ARVONTA 

Arvonta on päättynyt ja voittaja on
... tadaa ...

Marja-Liisa!

Oikein paljon onnea!

Osallistu ihanaan arvontaan ja
voita omaksesi -417 suolakuorinta (ovh. 49 €)!

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen.
Kerro, mitä hoitotuotetta haluaisit -417 -brändiltä kokeilla!
Kurkkaa siis www.naistaivas.fi -sivuille.
Voit liittyä myös blogini lukijaksi vaikka Bloggerin kautta.


Arvon voittajan keskiviikkona 12.6. klo 18.
Oikein paljon onnea arvontaan!


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

31 kommenttia:

 1. juuri tuota -417 suolakuorintaa olisi ihana päästä kokeilemaan , vaikuttaa ihanalta tuotteelta <3 pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo arvottavana oleva suolakuorinta kuulostaa niin mielenkiintoiselta että se :)
  Luen bloggerin kautta.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kasvovoide kuulosti ihanalta ja itselläni onkin jo tuota suolakuorintaa ja olen kyllä tykännyt! Vielä kun saisi tuota jalkavoidetta viimeistelemään kuivien jalkojen hoito ;)

  VastaaPoista
 4. Minua kiinnostaa kovasti tuo -417 Time-Control Firming Cream! :) Olen mukana arvonnassa! :)

  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuota mineraalisuolakuorintaa olisi kiva kokeilla. Kuulostaa ihanalta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut tuota samaa kuorintaa, ja se on aivan ihanaa! Tahtoisin kokeilla puhdistusgeeliä. :) piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Puhdistusgeeli olisi mukava testata!
  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mineraalisuolakuorintaa haluaisin kokeilla :) Blogger-lukijana.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Suolakuorinta kiinnostaa eniten:)
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 10. Kaikki varmasti kokeilemisen arvoisia tuotteita, mutta suolakuorinta houkuttelee eniten!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana ihanassa arvonnassa! Whitening Collection -linjaan kuuluvat tuotteet kiinnostaisivat, isot
  pigmenttiläiskät kun ovat riesanani.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Suolakuorinta kiinnostaa eniten :) vickan27(a)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Hmm...Kyllä se niin on, että tuo suolakuorinta kiinnostaa itseä eniten- :)
  SadeIrina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kiinnostavia tuotteita. Juurikin tämä suolakuorinta kiinnostaa ehkä eniten. Suolan pitäisi olla hyväksi atooppiselle iholle, joten kokeilisin mielelläni. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Sekä suolakuorinta, että jalkavoide ovat varmasti kokeilemisen arvoisia tuotteita!
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Suolakuorinta kiinnostaisi eniten :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Suolakuorintaa olen käyttänytkin ja tuote on tosi ihana. Seuraavaksi tahtoisin testata jalkavoidetta kuiviin jalkoihini.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Suolakuorintaa kokeilisin!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Vau, suolakuorinta kuulostaa mielenkiintoisimmalta. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Time control firming cream kiinnostaa. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Puhdistusgeeli olisi varmasti ihana! kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tuo suolakuorinta kiinnostaa eniten. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Time control firming -voide ja muita!
  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 24. Suolakuorinta!
  Raijanmailit(At)gmail.com

  VastaaPoista
 25. suolakuorintaa haluaisin päästä testaamaan :-)
  ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Suolakuorinta, kuten monen muunkin mielestä :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Juuri tuota suolakuorintaa :)
  pyritin@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mutatuotteet vois olla kivoja

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kuorintaa tai naamiota.
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kuolleen meren mineraalit ja muta-voidetta.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kuorintaa ja naamiota haluaisin kokeilla :)
  niinaarvonnat@luukku.com

  VastaaPoista