14.12.2017

Design Joulu Pop Up ♥ Kuopio


Ihanaa! Nyt saa käydä ihastelemassa ja vaikka shoppailemassakin sitten sylin täydeltä suomalaista designia, kuten vaatteita, asusteita, koruja, kankaita, joulukortteja, sisustustuotteita, leluja ja vaikka mitä! Kiitos siitä kolmen kuopiolaisen naisen, Karoliina Luokkalan, Saara Lintulan ja Saija Vartiaisen luotsaaman Olomuoto ry -yhdistyksen. ♥


Yhdistyksen tarkoituksena on tukea kotimaisen designin tunnettavuutta ja myyntiä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Näin joulun alla Olomuoto ry järjestää Kuopiossa DESIGN JOULU POP UP-kaupan, josta löytyy tuotteita sitten ihan kaiken ikäisille. Mukana on kaikkiaan 19 erilaista kotimaista design-yritystä.


Nämäkin ihanat leggingsit löytyvät tuolta Design Joulu Pop Up-kaupasta! Saanko esitellä, Karhu leggingsit by Putiikki Pietamo. Ihastuin näihin leggingseihin ja tuohon kankaan kuvioon saman tien. Karhu leggingsien materiaali on muuten suomalaisen design-yrityksen, PaaPii Designin kangasta ja kuosin suunnittelijana on toiminut Anniina Isokangas. Ihana kuosi ja I'm in love! ♥ niin ja tätä ja muita PaaPii Designin kankaita löytyy DESIGN JOULU POP UP -kaupasta!

Viimeistään silloin, kun pääsin näitä leggingsejä kokeilemaan ensi kertaa, olin aivan myyty. Housut ovat nimittäin todella pehmeät ja niin joustavaa materiaalia, että harvemmin näin ihoa myötäileviä ja samalla mukavan oloisia onkaan... ihanat!


Housujen kankaassa on mielestäni niin ihana kuvio, josta tykkään erityisen paljon. Kuviomaailmassa seikkailevat karhut sekä ketut... Tuo väri on tietysti myös ihan omiaan, mustan ja harmaan vaatetuksen ystävä kun olen. Ja tarvitseeko edes mainita sana laatu, joka on kyllä ihan super mahtavaa tasoa, ja tietysti niin, kun puhutaan suomalaisesta designista.


Putiikki Pietamo on v. 2016 perustettu tamperelainen ompelimo, kankaiden erikoismyymälä ja tietenkin myös ihana vaatemerkki ja Made in Finland! Suomessa valmistettujen Karhu leggingsien materiaalina on 95 % puuvillaa ja loput 5 % on elastaania.


Näiden leggingsien koko on M, jolloin vyötärön leveys on n. 74 cm ja lahkeen sisäsauman pituus on n. 75 cm. Kokoja on saatavilla S - XL joten varmasti löytyy juuri itselle sopivat Karhu leggingsit. 

Ei muuta kuin kauppakeskus Minnan toiseen kerrokseen perjantaina 15.12. ja sieltä erilaisia design-ihanuuksia pääsee bongaamaan aina 22.12. saakka! DESIGN JOULU POP UP-kaupan aukioloajat ovat ma-pe klo 10-18, la klo 10-17 ja su 12-16.

Ihanassa yhteistyössä:
♥ Olomuoto ry & Putiikki Pietamo ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti