17.12.2017

♥ Kuulokkeet by Sudio Sweden & Alekoodi ♥


Saan musiikista todella paljon energiaa ja varsinkin hiukkasen menevämmät biisit tuovat sitä jalkojen vipatusta mukanaan. Kuuntelen melkein aina kuulokkeilla, no jos ei auton ratissa oloa lasketa, niin en ainakaan häiritse kanssaeläjiäni. 


Tässä vuosien myötä tuo erilaisten kuulokkeiden kokeilu onkin tullut jo tutuksi. Kyllä kuulokkeiden pitää olla hyvät, kun muutoin musiikki ei vaan kuulosta sellaiselta kuin pitäisi. Ja niitä eroja kuulokkeista oikeasti löytyy, joten kannattaa kiinnittää muutamaan seikkaan aina huomiota kuulokkeita hankkiessa. Nämä Sudio Regent on-ear -kuulokkeet ovat ruotsalaista muotoilua, kuten muutkin Sudion kuulokkeet. Meille päätyi mustat mutta näitä Regent -kuulokkeita on saatavana myös valkoisena. Kuulokkeissa toistuu mattamusta ja kulta ja kiiltoa näihin tuo mukanaan nuo kuulokekuoret. Niitä pystyy muuten sitten vaihtamaan erilaisiin ja voi halutessaan hankkia Sudion verkkokaupasta.


Sitten hiukan teknisiä tietoja:

Tyyppi: 50mm dynaaminen kaiutin
Herkkyys: 105 dB SPL @ 1kHz
Impedanssi: 47 ohmia @ 1kHz
Taajuusalue: 18Hz - 22kHz


Yksi mitä arvostan kuulokkeissa on monipuolisuus. Nämä Sudio Regent on-ear -kuulokkeet toimivat myös langattomina jolloin kantavuus on 10 metriä. Akunkesto on ihan omaa luokkaansa, ainakin verrattuna aiempiin kuulokekokeiluihini. Aktiivisena akku kestää 24 tuntia ja valmiustilassa jopa 20 päivää! Pikalataus kestää vain 10 minuuttia ja jos haluaa täyden akun, latauksen kesto on vain n. pari tuntia (120 min.)


Paketissa tulee mukana lataus- ja äänikaapeli, käyttö- sekä pikaoppaat sekä takuukortti.


Nämä vaihdettavat kuulokekuoret eli design-capsit ovat jännä yksityiskohta, joilla kuulokkeet saa tuunattua mielensä mukaan. Kuvassa Sudio Black Marble -capsit. Kuoret ovat helppo vaihtaa, naps vaan ja ovat tiukasti paikoillaan.


Tässä lähemmin capsien takaosaa, ne tosiaan vaan napsaistaan irti vetämällä ja asetetaan halutut capsit paikoilleen ja kierretään hiukan. Helppoa!


Kummastakohan capsista tykkään enemmän... hmm... aika kivoja molemmat!

♥ ALEKOODI! ♥

Sudio tarjoaa teille ihanat blogini lukijat,
oman alekoodin!Syötä kassalla koodi
kati15
niin saat kaikista Sudion
tuotteista -15 % alennuksen ja
toimitus on myös ilmainen!Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti