3.12.2017

Katin kirjanurkka - Satumainen joulu

Ilona Pietiläinen: Satumainen joulu - kauneimmat sisustukset ja herkullisimmat reseptit, 
Docendo 2017, 192 s.

Joulun aika se vaan lähestyy kovaa vauhtia, ihanaa, eikö! Olen niin jouluihminen kuin olla ja voi ja kodistammekin sen jo huomaa. Hyllyjen päällä ja koristuksena on tonttuja ja jouluvaloja sun muuta tunnelmantuojaa. Ja juurikin tuo tunnelma ja sen luominen kuuluu asiaan, kun joulusta on kyse.Docendon ihana uutuuskirja Satumainen joulu - kauneimmat sisustukset ja herkullisimmat reseptit on Ilona Pietiläisen "käsialaa" ja kyllä saa varautua mitä upeimpiin tunnelmakuviin ja aivan mahtaviin ideoihin, joita voi sitten muokata myös omaan sisustukseen sopivaksi. 


Kirja on painottunut tunnelmakuviin ja tekstin osuus on siten vähäisempi. Mutta ne kuvathan ja visuaalisuus juuri tuovatkin paremmin tunnelman esiin. Sivuilta löytyy mitä herkullisimpia joulun ajan reseptejä ja vieraillaan muuten myös erilaisissa joulukodeissa. Oikea jouluihmisen kirja. ♥ Tässäpä oiva lahjaidea... jalkakylpysuola, jonka resepti löytyy myös kirjasta.


Kirjan kuvat vievät mennessään! Ovat kyllä niin upeita.


Tässä yksi kirjan idea, jonka aion toteuttaa kodissamme tänä jouluna! Kuusipuu tulee olemaan pienempi kuin ennen, tuollainen kivan "kompakti" tapaus. Pitää vielä miettiä, minkä keksin tuohon koriksi. Kuvan kaltainen säkkikankainen pussukka meiltä jo löytyy, sekin voisi riittää jos asettelee nätisti kuusenjalan ympärille... hmm... :-) Taidan syventyä nyt kirjan saloihin ja ideoida lisää joulun taikoja omaan kotiin. 

♥ Ihanaa joulun odotusta! ♥


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti