11.12.2017

♥ Ihana joulu by Klingel ♥


No niin, nyt alkaa kotikin saada taas joulun ilmettä osakseen ihan kunnolla. Ihanaa ja niin tunnelmallista! Ensimmäiset jouluvalot laitoin tänä vuonna jo lokakuun lopussa, kun en vaan malttanut odottaa. Mutta ihanaa saada tähän pimeään vuoden aikaan vähän sitä kaivattua valoakin, vaikkakin sähköisessä muodossa. Nyt esittelyyn pääsee meidän kodin uudet joulun ajan ihanuudet by Klingel.


Klingelin ihanuuksia pursuava verkkokauppa avautui v. 2015 vaikkakin aloitti postimyyntifirmana toimitansa täällä meillä jo v. 2004. Verkkokaupan valikoima on todella laaja vaatteista ja kengistä aina sisustusesineisiin ja kodintuotteisiin saakka ja löytyy paljon muutakin siltä väliltä. Itse olen aivan ihastunut Klingelin tuotteisiin, laatu on hyvää ja merkkituotteitakin löytyy paljon.


Klingelin joulun ajan tuotteet ovat aivan uskomattoman kauniita ja myös se on plussaa, että tuotevalikoimasta löytyy niin perinteisempää joulun ajan koristetta kuin hiukan erilaistakin.


Tämä Klingelin jouluinen Led-valoilla varustettu kranssi on todellinen katseenvangitsija. nuo valot kyllä korostavat koristetta ja luovat myös tunnelmaa. Kranssi on kookas ja pursuaa mm. käpyjä, männyn- ja kuusenoksia, pieniä punaisia omenoita ja muita yksityiskohtia.


Joulukranssin halkaisija on 45 cm joten näyttävyyttä riittää. ♥


Kranssi sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Meillä kranssi pääsi koristamaan jouluisena asetelmana myös vaakatasossa. Monikäyttöinen tuote, tykkään!


Vanhan kuparin sävyiset kynttilälyhdyt tulevat kolmen kappaleen pakkauksessa. Tuo kaunis siluettimainen koristelu tulee esiin, kun kynttilänvalo heijastuu lyhdyn läpi. Kuvioina on peuroja sekä kuusipuita. Näiden kynttilälyhtyjen väritys on kaunis sekä hillittykin ja sopivat mielestäni monenlaiseen sisustukseen ja tyyliin.Kynttilälyhtyjen materiaali on rautaa ja korkeudet ovat 10 cm, 12 cm ja 15 cm. 


Olen jo pitkään ajatellut kokeilla Led-kynttilöitä ja nyt pääsin näitä ihanuuksia testaamaan. Klingelin verkkokaupasta löysin nämä kynttilät, joita pakkauksessa on neljää eri kokoa. Valitsin luonnonvaaleat kynttilät mutta mietin pitkään myös punaista värivaihtoehtoa. Kummatkin sopivat koristeeksi näin joulun aikaan todella hyvin.Led-kynttilöiden materiaali on aitoa vahaa (!) ja ulkopinnassa on hauskasti tuollaiset steariinin "valumat" aivan kuin oikeissakin. Kynttilöiden korkeudet ovat 7,5 cm, 10 cm, 12 cm ja 15 cm. Halkaisijaltaan kaikki kynttilät ovat 7,5 cm.


Kynttilöiden mukana toimitetaan pieni kaukosäädin, jonka avulla paristokäyttöiset kynttilät voi sytyttää ja sammuttaa. Kätevää ja mietinkin, että jos olisivat vaikka ulkona lyhdyssä niin voiko enää helpommaksi mennä!


Klingelin verkkokaupasta löytyi myös tämä niin ihana musta, rautainen ja muuten myös melko painava neljän kynttilän teline. Tämä on mielestäni todella kiva, vaikka onkin erittäin "riisuttu" versio. :-)


Kynttilöitä, tuikkuja tai vaikka jouluomenoitakin... tähänhän voikin laittaa koristeeksi mitä vain!


Ihania tuotteita ja kurkkaahan tuonne Klingelin verkkokauppaan osoitteeseen www.klingel.fi.


♥ Hyvää joulua! ♥

Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti