10.7.2020

Katin CosmeticCorner ♥ Bearel


Olen ollut täällä kotona, sadesäässä sisällä kosmetiikkatestauksien äärellä ja nämä Bearelin verkkokaupan ihanuudet ovatkin nyt päässeet kovaan kokeiluun. Tässä teille maistiaisia ihanasta K-kosmetiikasta ja vink, vink... Bearelin verkkokaupassa on vielä pari päivää menossa hurja Synttäriale ja kaupan kaikki tuotteet ovat alessa. ♥


Tykkään erilaisista huulirasvoista todella paljon ja nämä I Want Chu Twist Bar -huulirasvat ovatkin sitten ihan älyttömän suloisia niin pinkiltä ulkokuoreltaan kuin että tuoksu on myös kivan karkkimainen. Rasva levittyy helposti huulille ja pitää hyvin kosteutta, siitä plussaa.


Huulirasvoja on pakkauksessa kaksi kappaletta, hieman punasävyinen mansikka ja sävytön omena. Mansikka vei minut kyllä mukanaan ja tämä huulirasva pääseekin nyt muuten tuohon CosmeticCornerini Top10-listalle! Katsohan, mille sijalle... niin ihana! ♥Bearelin valikoimista löytyy meikkejä joka lähtöön. Tyynymeikkivoiteista lähtien. Kuvassa yksi sellainen, Holika Holikan Holi Pop Blur Lasting Cushion. Valitsin omalle iholle vaalean, hiukan kellertäväsävyisen, Vanilla Blur 01:en. Meikkivoide levittyy helposti ja antaa kivan, mattamaisen pinnan kasvoille. 


Meikkivoiteen mukana tulee vippa, jolla voide on helppo levittää, itse tykkään käyttää myös sormenpäitä levityksessä apuna. Kerroksiahan voi sitten lisätä vaikka parikin, tarpeen mukaan. Pakkauksessa oleva peili helpottaa, jos voidetta tarvitsee lisäillä päivän mittaan.


Meikkivoide kannattaa kiinnittää aina puuterilla ja tämä Holika Holikan Puri Pore No Sebum -mineraalipuuteri käy vaikka minkä sävyisen meikkivoiteen päälle, tämä kun on sävytön ja talkiton.Tätä puuteria voi käyttää myös ihan sellaisenaan häivyttämään ihon kiiltoa ja kontrolloimaan kasvojen rasvaisuutta. Puuteri on todella hienojakoista ja tuntuu sormenpäissä hieroen aivan silkkimäiseltä, aivan ihanalta iholle levitettynä. 


Sitten kasvorasvan pariin. Tämä Mizon Collagen Power Firming Enriched Cream -kasvovoide on anti-age voide ja kosteuttaa todella tehokkaasti ihoa. Tämä kollageenia sisältävä voide sopii myös herkäälle iholle.


Kasvovoide on pakattu imatiiviisti.


Voide on koostumukseltaan paksuhkoa mutta iholle levitettynä ei kuitenkaan jätä sellaista rasvaista pintaa. Imeytyy myös nopeasti jättäen ihon pehmeäksi, tykkään. ♥


Kulmakynä on myös ihan must-tuote. Tämän Holika Holikan Skinny Eye Brow -kulmakynän ominaisuuksiin kuuluu mm. kestävyys, kynä nimittäin sisältää vahaa, joka estää värin haalistumista esimerkiksi kuntoillessa ja hikoillessa. Itse tykkään näistä kynistä, joissa meikkikynä tulee esiin ohuena tuolta kynän sisältä kierrettäessä. Teroitusta ei tällöin tarvita. Tässäpä nämä testissä olleet ihanuudet by ♥ Bearel. Ihanaa heinäkuuta sinulle ja palaillaan taas pian! 


Ihanassa yhteistyössä:
♥ Bearel ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti