7.7.2020

Katin CosmeticCorner ♥ Depend


Tänään on ollut mukavan aurinkoinen ja kesäinen keli, ei ole juurikaan sadellut ainakaan vielä nyt päivän mittaan. Saisikin aina tulla tuota sadetta vain öisin... olisikin aika kätevää. Olen fiilistellyt täällä kynsilakkojen parissa ja lakkasin itselleni kivat kesäkynnet. Nyt esittelyvuorossa ovat Depend Cosmeticin tuotteet, jotka saapuivat minulle muutama päivä sitten, käärittynä niin söpöön pinkkiin silkkipaperiin.


Depend Cosmetic on Ruotsissa jo vuonna 1952 perustettu yritys. Tuotevalikoimiin kuuluu lähinnä kynsituotteet ja silmien erikoistuotteet, kuten erilaiset ripsi- ja kulmatuotteet. Dependin tuotteita löytää jo yli 50:tä maasta. Kuvassa nyt esittelyyn pääsevät Dependin kesän 2020 "Game On" -kynsilakkakokoelma, Depend kulmakynät sekä Dependin Everyday Eye Micellar Make-Up Remover Pads eli meikinpuhdistusliinat.


Dependin Everyday Eye Micellar Make-Up Remover Pads -meikinpuhdistusliinat ovat tuoksuttomia, pieniä ja pyöreitä. Lappuihin on imeytetty E-vitamiinipitoista misellivettä, jolla on syväpuhdistavia ominaisuuksia. Iho jää ihanan tuntuiseksi ja tykkään myös tuosta hajuttomuudesta... ja silmämeikki saa kyllä kyytiä näiden avulla, eli irtoaa hyvin.


Purkissa on 60 kappaletta meikinpuhdistusliinoja.


Kulmat ovat kasvojen kehykset ja niihin kannattaa aina meikatessa kiinnittää varsin erityistä huomiota. Kuvassa vasemmalla Dependin Everyday Eye Slim Triangular -kulmakynä ja vieressä valkokuosinen Depend Eyebrow Pencil - Slim & Thin.


Ja siinäpä kulmakynät sulassa sovussa. Molemmissa kynissä on mukana myös tuo kätevä harjaosa, jolla voi vielä viimeistellä kulmat ja myös häivyttää väriä niin halutessaan.


Tästä kuvasta huomaa, että terät ovat erimalliset. Slim & Thin -kulmakynän kärki on pyöreä ja ohut ja vain 1,5 mm leveä. Ruskean Slim Triangular -kulmakynän kärki on kolmiomainen jolloin samalla kynällä, kulmaa muuttamalla, voi tehdä hyvin ohutta kuin myös paksumpaa jälkeä. Molemmilla kulmakynillä saa aikaan tarkkoja rajauksia ja teräviä rajoja.


Ja tässä vielä swatch, eli meikkisävyn testi jossa nyt näkyy myös tuo kynän jälki. Tällä kolmiomaisella terällä saa siis todella ohuttakin jälkeä, mikä on kulmakynässä hyvä ominaisuus. Testissä Dependin Everyday Eye Slim Triangular -kulmakynä ja sävy Medium Brown.


Kuvassa komea 12 lakan setti, kesän 2020 "Game On" -kynsilakkakokoelma by Depend Cosmetic.


Tässä kesäkynteni vuosimallia 2020 ♥ by Depend.


Kesäkynnet lakkasin omiin kynsiini kolmella eri mielisävylläni tästä "Game On" kynsilakkakokoelmasta. Vasemmalta sinisävyinen Depend O2 (A626), vihreäsävyinen Depend O2 (A625) sekä pinkki Depend O2 (A624). Upeita pastellisävyjä, eikö!


Ihanaa heinäkuun alkupuolta sinulle ja palaillaan taas pian! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
Depend


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti