14.7.2020

Katin CosmeticCorner - Organic Shop


Kesälomat alkavat olla tässä itse kullakin jo pidettynä. Jotenkin tämä kesäloma oli ihan mahtavan rentouttava, tuntuu, että sai nauttia auringostakin enemmän kuin monena aiempana kesänä yhteensä. Täällä blogin puolella ollaankin tänään ihanien tuoksujen äärellä, ja millaisia tuoksuja nämä Organic Shopin ihanuudet sisältävätkään... Nämä tuotteet nimittäin ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja  valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja. 


Luonnonkosmetiikka on mielestäni parasta, mitä iholleen kannattaa levittää, oli sitten kyseessä meikkituotteet tai muu kosmetiikka, kuten vaikkapa nämä kuvassa näkyvät Organic Shopin Passionhedelmä suihkugeeli ja Ruusu-persikka kosteuttava käsisaippua. Tuoksumaailma näissä on aivan ihana ja jotenkin niin aito. Omaan kyllä muutenkin tosi tarkan hajuaistin, joten olen ehkä vielä tarkempi näissä kuin yleensä.


Ruusu-persikka käsisaippua on valmistettu orgaanisesta persikka- ja ruusu-uutteesta. Pumppupullossa nestemäistä saippuaa on 500 ml joten riittää pitkään jokapäiväisessä käytössä. Hintakaan ei kyllä päätä huimaa, kun saippuapullo maksaa 4,50 € www.houseoforganic.fi:ssä.


Pumppupullot on niitä kätevimpiä pakkauksia. Nämä pakkaukset ovat muuten kierrätettäviä.


Shampoo ja hoitoaine by Organic shop. Molemmat jännän makean ja trooppisen tuoksuiset, kookoksen ja sheavoin sekoitukset. Nämä hiustuotteet kosteuttavat ja antavat hiuksille kiiltoa. Ja nämäkin sitä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, kuten Organic shopin muutkin tuotteet. Eli tuotteissa ei ole mm. silikonia, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai polyeteeniä. Ihanaa ja tuoksujentäytteistä kesää sinulle ja palaillaan taas pian!


Yhteistyössä:
House of Organic


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti