22.9.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Hyvinvoinnin Tavaratalo


Hiuksiin volyymia ja huulille rasvaa - nautinnollinen seikkailuni luonnonkosmetiikan parissa saa aina uusia ulottuvuuksia ja varsinkin, kun pääsin kokeilemaan näitä kuvissa näkyviä Hyvinvoinnin Tavaratalon tuotteita. Luonnonkosmetiikan huippumerkit Sante, Lavera sekä K pour Karite tulivat tutuiksi sekä brändinä että tuotteena ja täytyy taas sanoa että kyllä sen laadun vaan tuntee.


Olen hullaantunut erilaisiin huulivoiteisiin, käytänkin niitä päivittäin ja useampaan otteeseen. Huulivoidevalikoimastani on kertynyt jo aika kattava, voinkin vaihdella käytettävää tuotetta mieleni mukaan.

Hyvinvoinnin Tavaratalo perustettiin v. 2004 ja se on kasvanut Suomen suurimmaksi hyvän olon verkkokaupaksi. Verkkosivut ovat värikkäät ja helppokäyttöiset. Erilaisia tuotteita löytyy valikoimasta yli 4000 eli jokaiselle löytyy varmasti mieluisia tuotteita. Itse löysin mm. Laveran luonnonkosmetiikkatuotteita ja varsinkin Lavera Basis Sensitiv Huulivoide pääsi kovaan testiin. Tämä voide on oikea huulten pehmentäjä. Luomujojoba sekä luomumanteliöljy pitävät huulet pitkään kimmoisina ja samalla rauhoittavat herkkää ihoa. Huulivoide levittyy mielestäni todella helposti ja pidän myös voiteen tuoksuttomuudesta. Plussaa annan myös todella kiitettävästä levittyvyydestä ja siitä, että huulille ei jää ilkeän tuntuista tahmeaa kerrosta, sekin on koettu aika monta kertaa...


Voide on väriltään hunajankeltainen ja ainesosina on käytetty mm. mehiläisvahaa, kehäkukkaa ja mangoa (!). Tätä huulivoidetta suosittelen lämpimästi ja tästä tuotteesta oikein huokuu luonnollisuus. 




Ranskassa valmistettu K pour Karite Hiusvaha on 100 % luonnollisista vahoista ja öljyistä koostuva todella laadukkaan oloinen ja miedosti tuoksuva hiusten muotoilutuote. Ihastuin tuotteeseen samantien. Kauniissa ja keveässä metallipurkissa oleva tuote sisältää shea-, kookos-, jojoba- ja babassuöljyjä, jotka suojaavat ja ravitsevat hiusta. Vaha antaa hyvin pitoa myös pitkään hiustyyppiin. Itse levitin vahan sormien päillä hiusten tyveen. Näin myös kampaus saa pitoa ja puhtia.


Pieni määrä hiusvahaa pehmennetään ensin käsien lämmössä, hierova liike levittää vahan kämmenten iholle. Tämän jälkeen vaha levitetään hiuksiin, jotka muotoillaan haluttuun kuosiin. Helppoa.





Sante -tuotteet sisältävät ainoastaan kasviperäisiä vaikuttavia aineita. Sante Hiusvaha sisältää mm. kookosöljyä ja mehiläisvahaa sekä kiiltoa tuovaa seesaminsiemenöljyä. Santen vaha sopii erityisesti lyhyille hiuksille mutta täytyy mainita, että itselläni on pitkät hiukset ja tämä vaha toimii erinomaisesti hiusten latvojen hoitoon sekä viimeistelyyn kampausten yhteydessä. Vaha tuntuu myös riittoisalta, mikä on aina hyvä ominaisuus.


Sante -tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri- tai hajusteaineita eikä lainkaan synteettisiä säilöntäaineita. Ja on muuten pehmeästi hoitava ja laadukas... oikea saksalainen luonnonkosmetiikkatuote. ♥



K pour Karite Geelispray pääsi ensimmäisen kokeilukerran jälkeen suoraan Top 5 -listalleni. Käytän hiusten muotoilutuotteita päivittäin ja viimeistelen lookin aina hiuslakalla. Olen jo pitkään kaivannut korvaavaa luonnonkosmetiikkatuotetta ja tämä geelispray vastasi kyllä kaikkia odotuksiani. Sprayn pito on erittäin hyvä ja tuoksusta annan myös plussaa, se on mieto ja hiukan sitrusmainen. Ei lainkaan sitä ikävää, tyypillistä hiuslakkamaista tuoksua. Kiva  löytää uudenlaisia tuotteita, jotka yllättävät positiivisesti. Suosittelen!

Muuten...vielä, että syyskuun ajan Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokaupasta saa kivan kaupanpäällisen, kotimaisen Vida Vahva MultiDuo monivitamiinipakkauksen (72 tabl). Ja ilmainen toimitus 89 euron tilauksiin. Tutustu sivuihin, joista tein itsekin ihania löytöjä: www.hyvinvoinnin.fi


 Ihanassa yhteistyössä:
http://www.hyvinvoinnin.fi

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!