11.9.2016

Katin kirjanurkka - Edita jakaa tietoa ja taitoa

Lönnrot & Karppinen: Business First, Edita Publishing OY 2016, 380 s.

Koulut alkoivat muutama viikko sitten ja aherrus jatkuu jälleen. Meidänkin perheessä sitten tämä koulukirjojen metsästäminen alkoi ja ei muuten ollutkaan ihan helppoa löytää kirjoja nopealla aikataululla, noh me taidettiin olla hiukan myöhässä. No tästä muistutuksena taas, että suunnitelmallisuus ja ennakointi on yleensä kaikessa se A ja O.


Editan julkaisema Business First - Basics for Business Communication (2015) on kaupallisen alan oppikirja. Kirja sisältää yksissä kansissa materiaalin sekä ammattitaitoa täydentäviin että ammatillisiin englannin kielen opintoihin. Kirja on muuten melkoinen tietopakkaus. Joudun itsekin käyttämään englannin kieltä aika usein ja tähän kirjaan tutustuessani hämmästyin, kuinka se oma kielivarasto on rajoittunut tietyn aiheen alle. Nämä tällaiset teokset kyllä avartavat kielellistä valmiutta, vaikka ei ihan sitä oman alan sanastoa olisikaan.


Edita Publishing Oy on tunnettu mm. julkaisemistaan oppimateriaaleista liiketalouden, sosiaali- ja terveys- sekä tekniikan alalta. Julkaisuohjelmaan kuuluvat myös erilaiset juridiikkaan liittyvät teokset. Edita on myös viestinnän ammattilainen, Editan Sisältöpalvelut suunnittelee, konseptoi ja tuottaa monenlaisia digitaalisia tai painettuja julkaisuja; sidosryhmälehtiä, vuosikertomuksia, esitteitä sekä tieto- ja juhlakirjoja ja tietopalveluita. Aika moneen taipuva monialakustantaja, vai mitä!


Englannin kielen taitoko ruosteessa? Well, don't you worry, just keep reading!


Yhteistyössä:

https://www.editapublishing.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti