26.10.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Schwarzkopfin lahjaideoita ja hyväntekeväisyyttä


Meille tulikin tänne Kuopion korkeudelle ensilumi eilen, maa on valkoinen ja lunta on muutama sentti. Mietin eilen kotiin ajaessa, että onneksi on talvirenkaat alla - ja kukas ne autoon vaihtoikaan... ♥ miehenihän ne vaihtoi. Miesten maailma on naisnäkökulmasta melko mystinen ja samalla erittäin arvostettava. Olisi varmasti melkoinen kokemus elää yksi päivä miehenä. Sen olen kuitenkin huomannut, että miehille ei tämä kaupallinen markkinamaailma varsinkaan kosmetiikkatuotteissa ole niin antelias kuin meille naisihmisille.


Laitan tähän markkinatalouden yksipuolisuuteen vähän omaa liekkiä ja miesten tuotteiden esittely täällä blogissani jatkuu. Saanko esitellä; hiusalan ykkösbrändi Schwarzkopf Professionalin täysin miehille suunnattu sarja, [3D]MEN!


Schwarzkopf käynnisti lokakuun alussa hyväntekeväisyyskampanjan, joka yhdistää [3D]MEN-tuotteet ja leijonalegenda Kimmo Timosen. Schwarzkopf Professional lahjoittaa jokaisesta loppuvuoden aikana myydystä [3D]MEN-tuotteesta 0,25 € lyhentämättömänä Kime4Kids-yhdistykselle lasten ja nuorten hyväksi. Kime4Kids-yhdistyksen perustaja on Stanley Cup -voittaja ja leijonalegenda Kimmo Timonen.

 

Kime4Kids on v. 2009 perustettu hyväntekeväisyysyhdistys, joka tukee taloudellisesti sekä aatteellisesti Kuopion seudun lasten ja nuorten terveyttä ja urheiluharrastustoimintaa sekä edistää sairaiden lasten hoitoa ja harrastusmahdollisuuksia sekä urheiluharrastusten leviämistä paikkakunnalla. Verisairaudesta koko ikänsä kärsinyt Timonen tietää, miten tärkeää lasten ja nuorten terveyden tukeminen on. Ensimmäiset kuusi vuotta Kime4Kids-yhdistyksen lahjoituskohde oli Kuopion keskussairaalan lasten veri- ja syöpätautien osasto. Upeaa toimintaa! Lisätietoa kampanjasta löytyy osoitteesta: www.kime4kids.com


[3D]MEN-tuoteperheeseen kuuluu laadukkaita täysin miehille suunniteltuja hiustuotteita kuten erilaisia shampoita sekä hiusten muotoilutuotteita. Schwarzkopf on pitkän linjan hiusalan asiastuntija ja yrityksen juuret sijaitsevat Berliinissä, jossa Hans Schwarzkopfin apteekki perustettiin yli 100 vuotta sitten. Tänä päivänä näitä innovatiivisia tuotteita löytyy salongeista ja liikkeistä joka mantereelta.

Hair & Body Shampoo, joka on kaksoisvaikutteinen eli sopii hiuksille ja vartalolle. Runsas ja pH:ltaan tasapainotettu shampoo virkistää ja puhdistaa hellävaraisesti hiukset sekä ihon.
 
Hiusjuuria aktivoiva shampoo, joka parantaa hiustiheyttä ehkäisemällä hiustenlähtöä. Pantenoli, tauriini ja karnitiini ovat kolme avainainesosaa jotka toimivat hiuksessa, hiuspohjassa ja hiusjuuressa.

Syväpuhdistava shampoo, joka soveltuu rasvoittuvalle ja normaalille hiuspohjalle. Tekee hiuksista erittäin puhtaat, ja jättää ne samalla pehmeiksi ja käsiteltäviksi.

Hilseshampoo, joka poistaa tehokkaasti hilsettä hiuspohjasta. Mieto Shampoo sisältää tehokasta keratiinia, sinkkipyritionia ja allantoniinia. 

Kaikki nämä neljä shampoota tuoksuvat perheemme kaksilahkeisten mielestä miellyttävän miedolta. Shampoon koostumus on kaikissa silkkimäinen ja pieni määrä riittää joten ovat käytössä myös pitkäikäisiä. Schwarzkopfin tuotteista huokuu laatu ja lahjaideana nämä hiustuotteet ovat todella ihania. Mielestäni näiden shampoiden suositushinta 12,90 € on myös kohtuullinen laatuun nähden. Tuotteiden ulkonäkö miellytti koko meidän perhettämme ja minusta on niin mahtavaa, kun miehille on suunnattu täysin oma hiustuotesarja.[3D]MEN-muotoilutuotteet vastaavat kolmeen miesten hiusmuotoilun haasteeseen: pitoon, rakenteeseen ja erotteluun. No kyllä nämä kaikki kriteerit täyttyivätkin ja perheemme testiryhmän suosikiksi nousi [3D]MEN Voimakas muotoilugeeli.Miesten hiusmateriaali on yleensä paksua ja tarvitsee voimakasta pitoa. Tämä geeli jättää myös mukavan näköisen, kiiltävän viimeistelyn hiusten pinnalle.[3D]MEN Muovailuvaha ja [3D]MEN Texture Clay yllättävät molemmat varsinkin pidollaan.

[3D]MEN Muovailuvaha on muuten jännä tuote, se nimittäin uhmaa jo painovoimaakin. Muovailuvaha on uudelleen muotoiltava voidemainen vaha joka jättää kiiltävän viimeistelyn hiuksiin. Miesten suusta: "Toimii oikein hyvin, mukavan tuoksuinen tuote eikä jätä rasvaista tunnetta."


[3D]MEN Texture Clay antaa vahvaa pitoa ja jättää hiuksiin mattamaisen viimeistelyn. "Toimii!" - ytimekäästi ja lyhyesti, miesten suusta :-) 

Kaiken kaikkiaan upea tuotekokonaisuus ja mahtava lahjaidea niin isänpäiväksi kuin vaikka joululahjaksikin. Henkilökohtaisen kiitoksen haluan antaa Schwarzkopf Professionalille, miesten huomioonottamisesta tuotekehityksessä. Iso kiitos myös hyväntekeväisyydestä, se kantaa aina pitkälle ja asiakkaat varmasti muistavat nämä tällaiset yhteistyökuviot, kuten nyt Kime4Kids-yhdistyksen kanssa. Lisätietoa kampanjasta: www.kime4kids.com  


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

1 kommentti:

  1. Hei moi! Tämä postaus on näköjään viime vuodelta mutta mistä näitä saa Kuopiosta?!?!

    VastaaPoista