10.10.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Lidl + ARVONTA


Meikkaaminen on mielestäni kivaa, vaikka moni sitä saattaa pitääkin sellaisena arjen pakollisena askareena. Itse meikkaan arkimeikkini suhteellisen nopeasti ja tapani meikata on tässä vuosien saatossa tullut aika rutiininomaiseksikin. Olisi joskus ihan kiinnostavaa kokeilla ihan uusia meikkaustyylejä mutta myös uusien kosmetiikkatuotteiden testaaminen on mielenkiintoista. Pääsinkin blogiyhteistyönä kokeilemaan Lidlin Cien -tuotteita.


Lidlin oma kosmetiikkatuotemerkki Cien on näkynyt viime aikoina paljon mediassa. Mainoskampanjan lausahdus "Cien -vaativaankin makuun" on mielestäni todella mieleenpainuva ja halusinkin itse testata, kuinka tuo kampanjan lausahdus oikeasti toteutuu Lidlin Cien -tuotteissa. Hatunnoston paikka on myös se, että Cien -tuotteita ei ole testattu eläimillä! Aloitan seikkailuni luomivärien maailmasta.
Luomiväriä käytän arkimeikissäni lähes aina. Puuterin ja poskipunasipaisujen jälkeen levitän luomiväriä luomelle, yleensä aivan ripsien tyveen. Sävy vaihtelee usein ja myös vuodenaikojenkin mukaan, kesäisin tykkään käyttää helmiäisvärejä ja talviaikaan sitten hiukan raskaampia sävyjä.


Ensi näkemältä Lidlin Cien luomivärirasia on oikeasti todella k-a-u-n-i-s. Kompakti, pyöreä muoto ja pinnan kuvio ovat yksityiskohtia, joita arvostan suuresti ja jotka tekevät tuotteesta erittäin arvokkaan oloisen. On upeaa huomata, kuinka tuotteiden yksityiskohtiin panostetaan. Harvoin näin kaunista luomiväriä saa hypistellä käsissään. Itse luomiväri on erittäin korkeapigmenttistä ja pieni sipaisu luomelle riittää. Tällöin tuote on myös pitkäikäinen, kun väriä ei tarvitse levittää ihan tuhottomia määriä kerrallaan. Ihana tuote ja kauniit sävyt. Tämä luomiväri pääsee CosmeticCornerini Top 5- listalle samantien.


Huulipunan sävyn valinta on tärkeää ja olen itse mieltynyt luonnollisen sävyisiin puniin. Varsinkin nudesävyt ovat hurmanneet ja vieneet mennessään. Monethan muistavat, että olen oikea huulirasva-addikti. Huulipunaa voi käyttää samaan tarkoitukseen, kuten huulirasvaa eli suojaamaan ja kosteuttamaan huulia.


Lidlin Cien huulipunien sävyjä on olemassa kuusi erilaista, joista pääsin testaamaan kolmea. Kuvassa sävyt ovat ylhäältä lukien 10 cosy rose, 15 nude brown, joka oli oma suosikkini tästä triosta sekä 14 red carpet. Kauniita sävyjä kaiken kaikkiaan ja tuo koostumus sekä pigmenttimäärä, aivan ihania punia!


Cien BB-voide on pakattu riittoisaan 50 ml kokoiseen tuubiin. BB-voiteita on nykyään markkinoilla paljon ja nimensä voide on saanut englanninkielisistä sanoista Blemish Balm. Voide toimii meikkivoiteen tavoin ja lisäominaisuutena voide on yleensä hyvin kosteuttava ja samalla hoitava. Kokeilin Cien BB-voiteen sävyä light, joka sopii erittäin hyvin vaalealle, pohjoismaalaiselle ihotyypille. Voiteessa on sopivasti väriä ja peittääkin siten hyvin ihon pienet epätasaisuudet ja tasoittaa myös pienet juonteet.


Cien BB-voide on dermatologisesti testattu ja sisältää UVA/UVB-suojakertoimen 15. Hintaa voiteella on 3.99 €. Nämä Lidlin Cien-tuotteet ovat muutenkin todella uskomattomia hinta-laatusuhteeltaan.


No niin ja sitten saanko esitellä; Cien silmämeikin puhdistusaine sekä kasvovesi ja ehkä innovatiivisin korkkisysteemi, mitä olen koskaan nähnyt. Oikein yllätyin näiden tuotteiden edessä. Korkissa on pumppu, jota painetaan alaspäin (!) ja puhdistusaine imeytyy vanulappuun. Kaikki hoituu yhdellä kädellä...voiko olla kätevämpää.Vihreän pullon silmämeikin poistoaine puhdistaa vesiliukoisen ja vedenkestävänkin silmämeikin hellävaraisesti ja mielestäni oikein tehokkaasti. Sinisen pullon kasvovesi taas antaa iholle raikkautta ja samalla puhdistaa ihohuokosia.
 

Cien kasvovoide soveltuu kaikille ihotyypeille. Koostumus on silkkimäinen ja iholle levitettynä voide tuntuu raikkaalta. Väriltään tuote on kaunis, vaalean sinertävä. Voiteen tuoksu on mielestäni todella miellyttävän mieto, olenkin aina tosi tarkka tuotteiden tuoksumaailmasta. Iholle levitettynä voide imeytyy nopeasti, mikä on aina hyvä ominaisuus.


Kasvovoiteella on myös hoitavia ominaisuuksia. Glyseriini ja pantenoli kosteuttavat ja samalla säätelevät ihon kosteuspitoisuutta. Voiteessa on myös UVA/UVB-suodattimien ja sen kuuluisan, ihovitamiinin eli E-vitamiinin yhdistelmä, joka auttaa ehkäisemään auringonvalon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä. E-vitamiinihan tekee muutenkin todella hyvää iholle, se esimerkiksi toimii antioksidanttina ja suojaa soluja hapettumisstressiltä.
 ♥  ARVONTA 

Arvonta on päättynyt ja voittaja on...Nokkis_21!
Onnea Nokkis_21, iso Lidlin Cien-kosmetiikkatuotepaketti on sinun!   

Ota osaa todella huikean Cien -tuotepaketin arvontaan. Voittaja saa itselleen kaikki kuvassa näkyvät Lidlin Cien -tuotteet: kasvojen puhdistuspyyhkeet, kosteuttava kasvovoide, kasvonaamiot, maskara, kaksi huulipunaa sekä kaksi luomiväriä.


Arvonnan ohjeet: kommentoi tähän postaukseen ja 
kerro mitä kosmetiikan laatu merkitsee juuri sinulle.
Voit liittyä myös blogini lukijaksi Bloggerin kautta, 
(painike löytyy tämän blogin sivupalkista) tai Lasituvan Facebook-sivuilla.
Arvonta päättyy lauantaina 15.10. klo 18!
 Palkinto on todella huikea eli onnea arvontaan. 

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!
Onnea Nokkis_21, iso Lidlin Cien-kosmetiikkatuotepaketti on sinun!   
 
Ihanassa yhteistyössä
http://www.lidl.fi/fi/index.htm

http://www.lidl.fi/fi/5868.htm

-Kati-

28 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan .olen bloggerin kautta lukijana. Ja cien sarjasta olen käyttänyt yö ja päivävoidetta ja tykänny kovasti. Hinta laatu suhde erinomainen. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kosmetiikan laatu merkitsee luotettavuutta.
  mukana arvonnassa
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Laadukas kosmetiikka merkitsee eläinkokeettomuutta, turvallisuutta, ekologisuutta mm. pakkausmateriaaleissa ja mahdollisimman vähäistä kemikaalikuormitusta.

  Mukana arvonnassa.
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Kosmetiikan laatu merkitsee minulle paljon. Turvallisuutta, luotettavuutta ja hyvää lopputulosta ennen kaikkea. Cien sarjan ripsiväri on yksi suosikeistani!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luotettavuutta, ei tarvitse pelätä allergisia reaktioita tms.
  Bloggerin kautta luen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Laatu on tärkeää siinä mielessä, että tuote toimii tarkoituksenmukaisesti siinä asiassa, mihin se on tarkoitettukin. Jos sanotaan, että luomiväri on korkeapigmenttistä, odotan myös sitä sen olevan. Myös voiteissa jne se, ettei allergisoi ja eläinkokeettomuus tottakai. Hinta ei ole laadun tae missään nimessä, eikä jotain tiettyä brändiä tarvita laatuun. Cienillä on ihania suihkugeelejäkin ja deodorantti on meidän perheen ykkösvalinta Lidlistä. Mukana innolla siis arvonnassa, jos vaikka pääsisi kokeilemaan näitäkin ihanuuksia.

  VastaaPoista
 7. Laatua voi saada edullisestikin, ja parasta on kun nämä kaksi asiaa kohtaavat, kosmetiikkaan kun ei ole hirmuisia määriä rahaa mistä pistää.
  Luen bloggerin kautta.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Laatu merkitsee tuotteen luotettavuutta, mutta ainahan se ei tietysti näin ole. Minulla on herkkä iho, joten olen melko tarkka, mitä tuotteita käytän.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Minulle laatu merkitsee luonnonkosmetiikkatuotteita.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kosmetiikan laatu merkitsee minulle sitä, että voin luottaa kosmetiikkaan täysin pelkäämättä esimerkiksi ihon yllättäviä reaktioita. :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kosmetiikan laatu merkitsee minulle luotettavuutta ja turvallisuutta ilman turhia kemikaaleja.
  rrida@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Mukana ollaan! Kosmetiikan laatu tarkoittaa minulle turvallisia ja laadukkaita raaka-aineita.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kyllä se aika paljonkin merkitsee, koska allergioiden ja atopian kanssa saa olla tarkkana. Toisaalta hintahan ei ole aina tae laadusta :) Näitä Lidlin kosmetiikkajuttuja olen kuullut kovasti kehuttavan viime aikoina, joten mielellään testaisin. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Laatu on minulle kosmetiikassa tärkein asia, ja laatua voi saada edullisestikin. En ole vielä testannut yhtään näistä Cien-tuotteista, olisikin kiva päästä kokeilemaan :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Henna28
  Kosmetiikan laatu määräytyy minulle usein kokeilemalla tuotetta, jos se osoittautuu minulle sopivaksi niin se on hyvä ja pitäydyn tuotteessa usein kauankin. Osallistun arvontaan.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Kosmetiikan laatu merkitsee minulle ennen kaikkea vastuullisuutta ja luotettavuutta kosmetiikan tuottajan suunnalta. Ei eläinkokeita, ei huonoja olosuhteita työntekijöillä, ei epäilyttäviä mysteeriaineita tuotteissa. Ekologisuus ja luonnolliset ainesosat ovat aina iso plussa. Minun pitää voida luottaa siihen, että tuotteen käyttäminen ei ole minulle millään tavalla haitaksi, ja etten tuotetta ostamalla tue epäreilua tai kenellekään haitallista toimintaa. Toki jäljellä ja lopputuloksellakin on väliä, laatu onkin yhdistelmä luottamusta ja toimivuutta. :)

  Nokkis_21(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana kisassa. Laatu on aina tärkeää.

  matti.viikate@luukku.com

  VastaaPoista
 18. laatu on tottakai tärkeää, en käyttäisi mitään epämääräistä kosmetiikkaa, vaikka ilmaiseksi saisi :) talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana! Herkkäihoisena laatu on tärkeää mutta se ei aina tarkoita että kallis olisi parasta tai edes hyvää. Eläinkokeet on ehdoton ei!
  t. Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kosmetiikan laatu on tärkeää, koska ihoni on vaativa ja herkkä, joten tuote ei voi olla ihan mitä sattuu. Nuo Cien-tuotteet näyttävät laadukkailta!

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 21. Laatu merkitsee sitä, että tuotteet ovat parempia =D. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kosmetiikan laatu on toki tärkeää, mutta olen huomannut että korkea hinta ei aina ole hyvän laadun tae. Siksi olenkin ennakkoluuloton kokeilija kosmetiikan suhteen. Osallistun kivaan arvontaan!
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 23. Airiina
  Kiva ja hyödyllinen Lidl Cien asia, osallistun arvalla. Kosmetiikan laatu on tärkeää, koska ihoni herkkä ja vain testaamalla löydän jonkun uuden jota voin käyttää.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 24. Lidlin kasvovoiteita olen käyttänyt, samoin puhdistusliinoja. Molemmat ovat olleet mielestäni varsin toimivia tuotteita. Hyvä laatu on tärkeää, mutta korkea hinta ei todellakaan ole laadun tae. Aina täytyy tietysti katsoa myös tuotteen sopivuus omalle ihotyypille.
  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 25. Nuo Lidlin Make-up padsit on tosi hyviä hinta/laatusuhteeltaan ja niitä voin suositella! Muita tuotteita en ole vielä kokeillut, joten osallistun mielelläni arvontaan. Laatu on toki tärkeää ja niinhän se on monesti, että ne juuri itselle sopivat tuotteet löytyvät vain kokeilemalla :)
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Käytän aika vähän kosmetiikkaa ja en ole sen enemmän perehtynyt esim. kosmetiikan lisäaineisiin. Hinta -laatu suhde on tärkeä.

  VastaaPoista
 27. Laatu merkitsee Suomalaisuutta, se on minulle tärkeää. Luonnonmukaisuus eli mahdollisimman vähän käsitelty mieluiten hajusteeton ja parabeenittomuus anytime85@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Haluaisin panostaa luonnonkosmetiikkan mutta opiskelija budjetilla mennään. Nämä tuotteet kuulostavat kyllä erittäin hyviltä eli näitä Lidlin tuotteita pitää testata! (: kosmetiikassa suosin hinta laatusuhdetta ja etsin omalle iholleni sopivimmat tuotteet sekä suosin suomalaista (: kati.tuomikoski@hotmail.com

  VastaaPoista