17.4.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Beauty Pop Up & Beautyblender


Meikkaaminen on mielestäni kivaa ja seuraan mielelläni tämän päivän trendejä. Tuntuu, että markkinoille tulee uudenlaisia meikkituotteita ja erilaisia välineitäkin koko ajan. Mutta yksi ja sama kultainen lanka koko meikkauksessa on ja pysyy, nimittäin huolella tehty meikkipohja on se juttu. 


Kokonaisuus saattaa näyttää tökeröltäkin, ellei meikkipohjaan ole panostanut. Tässä vaiheessa tulevat mukaan myös välineet, niiden tulisi aina olla omille kasvoille ja iholle sopivat sekä tietysti laadukkaat. Käytin ennen meikkaamiseen mm. meikkipuuterin mukana tulevaa meikkisientä ja meikkivoiteen levitin kasvoille aina sormen päillä. Beuty Pop Up -verkkokaupasta löytyviin Beautyblendereihin tutustuin muutama vuosi sitten ja ihastuin tuotteeseen saman tien. 


Wet. Squeeze. Bounce... Kuvassa The Original Beautyblender. Uskomatonta, kuinka jokin tuote voi mullistaa koko meikkaustavan, mutta niinhän se on... jos jokin toimii, se myös syrjäyttää aiemmat metodit. Beautyblender on meikkisieni, joka on todella elastista, huokoista ja pehmeää, patentoitua materiaalia. Sieni ei sisällä lainkaan lateksia tai hajusteita ja tekee meikkipohjan levittämisestä helppoa ja nopeaa. 


Kuvassa Micro.mini by Beautyblender, pieni meikkisieni, joka soveltuu parhaiten peitevoiteen levittämiseen sekä korostus- ja varjostusväreille. Itse yllätyin, kuinka Beutyblenderillä aikaan saatu jälki näyttää yleensä niin ammattimaiselta. Yksi syy tähän on tuo blenderin huokoisuus ja muoto, se ei nimittäin jätä lainkaan niitä kammoksettuja rajoja, joita kasvoille joskus saattaa tupsahtaa ja levittää sekä häivyttää meikkipohjan todella tasaisesti.Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämät Beautyblenderit valmistetaan käsin Yhdysvalloissa. Blendereitä on saatavilla eri kokoisina ja eri värisinä ja muuten; värjäykset on tehty ympäristöystävällisillä väriaineilla. Tässä kuvassa harmaa Beauty.blusher by Beautyblender, joka soveltuu hyvin varsinkin puuterimaisten sekä voidemaisten poskipunien levittämiseen.


Beautyblenderin omat puhdistussaippuat, liquid ja solid, on suunniteltu Beautyblender -meikkisienten puhdistamiseen ja molemmat soveltuvat erityisen hyvin myös meikkisiveltimien puhdistamiseen.

♥ 

Ja nyt How-to-use-ohjeisiin eli näin käytät Beutyblenderiä:


1. Beautyblender on elastinen meikkisieni jolla saa tehtyä täydellisen ja tasaisen meikkipohjan helposti. Beautyblenderiä voi käyttää nestemäisten, voidemaisten sekä puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Kuvassa meikkisieni pakkauksesta otettuna ja vielä kuivana.


2. Ennen käyttöä, kostuta meikkisieni kauttaaltaan. Käytä kädenlämpöistä vettä ja puristele sientä varovasti samalla.


3. Meikkisieni imee itseensä paljon vettä ja tästä kuvasta huomaa, kuinka koko on kasvanut tuplasti kuivaan sieneen verrattuna. Nyt sieni on vielä ihan täynnä vettä.


4. Purista ihan kaikki ylimääräinen vesi pois sienestä ja taputtele lopuksi sen pinta kuivaksi pyyhkeellä. Sieni on nyt valmis käytettäväksi. 


5. Koska sientä käytetään kosteana, se ei ime tällöin itseensä meikkituotteita, vaan meikki pysyy sienen pinnalla. Meikkiä tarvitaan tällöin vähemmän eikä sitä mene hukkaan...se on se patentoitu koostumus, joka tämän ihanuuden saa aikaan.


6. Painele meikkituotetta kasvoille ja muista häivytys. Beutyblenderin muoto on kuin tehty meikin levittämiseen ja käytä tätä ominaisuutta hyväksesi. Sienen suipolla päällä saat levitettyä meikin myös kasvojen yksityiskohtiin. Sieni soveltuu muuten myös irtopuuterin levittämiseen! Kokeile!


6. Sitten se tärkein vaihe. Puhdista meikkisieni jokaisen käyttökerran jälkeen huolellisesti. Olen kokeillut erilaisia puhdistustuotteita ja kyllä nämä Beautyblenderin omat tuotteet ovat parhaat tähän tarkoitukseen. Kuvan nestemäistä ja hellävaraista Blendercleanseriä voi muuten käyttää myös meikkisivellinten puhdistamiseen. Tippa saippuaa, hankaa hellävaroen ja huuhtele huolella.


7. Solid Blendercleanser eli meikkisienen puhdistamiseen tarkoitettu palasaippua on yhtä tehokas kuin tuo nestemäinen vaihtoehto ja tämäkin tuote soveltuu hyvin meikkisiveltimien puhdistamiseen. Kummasta tykkää enemmän, nestemäisestä vai palasaippuasta, on taas makuasia. :-)


8. Kuivaus ilmavasti on tärkeää. Ilman tulee päästä kiertämään meikkisienen ympärillä ja yksi paljon käytetty keino on jättää sieni kuivumaan oman pakkauksensa päälle, kuten kuvassa. 

Kurkkaa sivulle www.beautypopup.fi, josta näitä upeita Beautyblendereitä löytyy iso valikoima ja löytyy sivuilta muuten muutakin ihanaa!

Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti