20.4.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Kardashian Beauty


Kardashian Beauty -sarjan kosmetiikkatuoteet löysin ensimmäistä kertaa Citymarketin ja Prisman (!) meikkiosastoilta vajaa vuosi sitten. Aina marketissa käydessäni juuri tuo tietty meikkihylly on sittemmin kiinnostanut ja olenkin nyt niin innoissani, kun pääsen esittelemään teille muutamia Kardashian Beauty -tuotteita lähemmin!


Carpelan Cosmetics Finland on suomalainen maahantuontiyritys, joka tuo erilaisia ihanuuksia maailmalta maahamme. Monet tutut huippukosmetiikkabrändit ja kauneudenhoitovälineet kulkeutuvat mm. vähittäistavarakauppoihin, apteekkeihin sekä kauneudenhoitoliikkeisiin. Myös nämä Kardashian Beauty -tuotteet kuuluvat tähän kategoriaan.


Tuotteisiin pääsee tutustumaan myös esimerkiksi Carpelan Cosmetics Finlandin Showstopper -verkkokaupassa, jossa kulttikosmetiikkaa löytyy laidasta laitaan: www.showstopper.fi.Deeply Felt Precision Tip Eyeliner on musta silmänrajaustussi ja Kardashian Beautyn tuote, joka yllätti minut täysin. Ensinnäkään en jotenkin osannut odottaa mitään näin kestävää tuotetta. Pysyy nimittäin erittäin hyvin paikoillaan. Jälki ei ole liian peittävä yhdellä vedolla, mikä on hyvä asia, näin nimittäin pystyy sitten itse hyvin päättämään sävyn syvyyden. Useammalla vedolla jälki on jo varsin musta.


Eyelinerin sivellin on yhtenäinen, jämäkkä ja samalla tuo ohut pää on todella elastinen, mikä helpottaa osaltaan värin levittämistä. Tykkään tästä tuotteesta todella paljon, ja tämä pääsee kyllä suoraan Top 10 -listalleni.


Musta ripsiväri kuuluu kyllä melkeimpä jokaiseen meikkipussiin. Tämä Whip Lash -ripsiväri sisältää hoitavia ainesosia ja erikoisella harjalla saa taivutettua ripset kaareviksi. Tuossa harjassa on toinen puoli pitempi ja toinen lyhyt, näin voi säädellä jälleen myös sitä värin määrää. Tuo lyhyt puoli saavuttaa helpommin pienet ripsen tyngät, joita on yleensä silmän sisänurkassa.


Kardashian Beauty tuoteet ovat Made in USA. 
♥ 
Tuotteita ei ole testattu eläimillä.
♥ 
Eivät sisällä parabeeneja.


Sitten huulituotteisiin. Kuvassa kaksi ylempää ovat En-Joystickit, jossa puna on kynämäinen ja alaosaa pyöritettäessä tulee esiin pakkauksestaan. Alimmaisena tuote, johon ihastuin eli Lip Plumping Shimmer Gloss sävy Boosted Beige Nude. Upean kiillon antava huulikiilto, joka ei ole lainkaan tahmaisen tuntuinen huulilla.No niin ja sitten swatchit: 
Vasemmalta Deeply Felt Precision Tip Eyeliner musta silmänrajaustussi (yksi veto), En-Joystick Lip Lacquer sävy Sea Coral ja heti vieressä sävy Shocking Pink, Lip Plumping Shimmer Gloss sävy Boosted Beige Nude (ihana kiilto!) ja kaksi reunimmaista Double Up Double Ended Eye Sticks -puikon sävyt Chocolate/Champagne.


En-Joystick Lip Lacquer, sävyissä Shocking Pink ja Sea Coral. Tuo pää on kätevä kaikessa kapeudessaan, sillä on helppo rajata huulipuna siististi.
Double Up Double Ended Eye Sticks on kaksiosainen luomiväri, jossa on mukana helmiäistä. Voidemainen luomiväri on helppo levittää suoraan tästä kynämäisestä puikosta.


Yhdessä ja samassa puikossa sävyt Chocolate ja Champagne... ja tuo kiilto... sopivasti bling blingiä! Ovatko nämä Kardashian Beauty -meikkituotteet muuten sinulle jo kuinka tuttuja ja mitä olet näistä tykännyt?Ihanassa yhteistyössä:
Carpelan Cosmetics Finland


-Kati-

2 kommenttia:

 1. Miksi mun silmät ei oo osuneet näihin kauppareissuilla! Vaikuttaa nimittäin mielenkiintoisilta ja kokeilemisen arvoisilta, eniten kiinnostais eyeliner ja nuo voidemaiset luomivärit.

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä ja kun aina ei huomaa kaikkia ihanuuksia, kun kauppareissut ovat usein niin pikaisia, mutta tosiaan tutustumisen arvoisia ovat nämä meikit! Tykkään itsekin tuosta eyelineristä, on kyllä ihan älyttömän hyvä ja tarkka. :-)

   Poista