4.4.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Nettioutlet.fi


Ai että... tuo kosmetiikan jännittävä maailma on taas täällä! Kynsilakkoihin en kyllästy koskaan ja on mahtavaa päästä testailemaan myös itselleen ihan uusia tuttavuuksia. Näin kävi minulle, kun sain ensi kosketuksen kuuluisaan Sally Hansen -merkkiin. 


Entäpäs sitten tutut ja turvalliset, kuten esimerkiksi Max Factor, tuo Yhdysvalloista kotoisin oleva meikkimaailman ykkösnimi. Löysin nämä Max Factorin ihanuudet Nettioutlet.fi:n valikoimista. Aurinkopuuteri eli Bronzing Powder, sävy 01 Golden sekä poskipuna, Creme Puff Blush sävy 20 Lavish Mauve. Nettioutlet.fi:n valikoimasta löytyy kosmetiikkaa ihan laidasta laitaan. Olen metsästänyt jo jonkin aikaa kivaa poskipunaa ja ajattelin kokeilla Max Factoria. Tämän Creme Puff Blushin rasia on pieni, kivan kompakti ja puna on jännä, kahden eri sävyn yhdistelmä. Sävyt tietysti sitten yhdistyvät siveltimeen otettaessa.Aurinkopuuteria tulee käytettyä varsinkin kesäaikaan ruskettuneeseen ihoon, eli ei ihan vielä näin alkukeväästä kun ainakin omat kasvot ovat vielä aika kalvakat - paitsi tämä toimii muuten myös ihan poskipunanakin. Tässä Max Factorin rasiassa puuteria on 21 g ja tuotteessa on mukana hiukan kiiltoakin. Pieni kiilto ainakin omasta mielestäni sopii aurinkopuuteriin aina. 


Sitten näiden ihanien Sally Hansen -kynsilakkojen pariin. Sally Hansen -lakkojen menestys perustuu tuotteen kestävyyteen ja laatuun. Itse kynsilakkojen suurkuluttajana ihastuin lakkoihin, niiden levitettävyyteen sekä siihen, että kuivumisaika on todella nopea... tykkään! Tässä kuvassa kynsilakka 310 Gunmetal (ihana!) sekä Double Duty kirkas alus- ja päällylakka.Sitten tuotteeseen, jota en aiemmin ollut kokeillutkaan: Sally Hansen Salon Effects Nail Polish Strips -kynsitarrat. Todella erikoinen tuote ja on saatavilla eri väreillä ja myös erilaisilla kuvioilla. Tämä tuote sopii niille, jotka eivät halua askarrella nestemäisen lakan kanssa. 


Näissä lakka on tarramuodossa ja tarra yksinkertaisesti vain liimataan puhdistetun kynnen pintaan ja voilá... kynnet "lakattu"! Pakkauksen mukana tulee myös pieni kynsiviila ja manikyyritikku.


Nyt kun nämä "kultaiset kynnet" ovat olleet viikon verran käytössä, on kyllä sanottava, että nämä ovat kestävämmät kuin normilakatut kynnet. Väri ei myöskään ajan kuluessa haalistu eikä pinta kulu kuten yleensä ja lähtee pois ihan normi kynsilakanpoistoaineella. Kiva tuttavuus myös tuo Nettioutlet.fi -kauppa, kurkkaa sinäkin, mitä ihanuuksia löydät sieltä!


Yhteistyössä:
Nettioutlet.fi


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti