24.4.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Kiss My Box


Kiss My Box eli lyhyesti KMB on suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut aasialaisiin ja varsinkin korealaisiin kauneuden- ja ihonhoitotuotteisiin. Aasialainen kosmetiikka on tällä hetkellä erittäin arvostettua maailmalla. Tuotteiden laatu sekä raaka-aineina käytetyt luonnolliset ainesosat tekevät kosmetiikasta ainutlaatuista. 


Löysin KMB:n verkkosivut netistä, kurkkaa sivuille www.kissmybox.fi. Verkkokaupasta löytyy lukematon määrä ihanuuksia. Verkkokaupasta voi tilata itselleen myös jännittävän yllätyslaatikon, joka sisältää 6 - 8 erilaista tuotetta. Vaihtoehtoja on kaksi; The Beauty Box ja The PMS Box. Nyt pääsenkin esittelemään oman The Beauty Boxini ihanuuksia!


KMB:n yllätyslaatikossani oli vaikka mitä ja useampi tuote oli itselleni täysin uusia tuttavuuksia. TONYMOLY I'm Real Mask Sheet on avokadoa sisältävä kasvonaamio, jonka annetaan vaikuttaa kasvoilla 20 minuuttia jonka jälkeen jäljellä oleva seerumi hierotaan kasvoihin ja tadaa... iho kirkastuu ja kosteutuu saman tien. Ihana ja erikoinen kasvonaamio.


Holika Holika Make-Up Starter Pack toimii ikäänkuin primerina eli sopii hyvin meikin pohjustukseen. Paketin sisällä on pieni pyöreä kertakäyttöinen liina, jolla pyyhitään kasvot ennen meikkiä. Tässä taas erikoinen tuote, jota en ennen tiennyt olemassa olevankaan. Kiva aina tutustua tällaisiin uusiin tuttavuuksiin, primeria voi käyttää siis näinkin. :-)


No niin... sitten ihana, pieni ja pyöreä suloisuus. Kyseessä on Lovely Me: Ex Pastel Cushion Blusher, sävy 05 Peach Cushion, eli omasta mielestäni ehkä maailman söpöin poskipuna. Pieni pahvirasia sisältää superpehmeän valkean puffin jossa on pieni keltainen satiininauhaotin.


Poskipuna itsessään on kivan kesäisen ja raikkaan sävyinen, mattapintainen ja helposti levitettävä. Ihana söpö tuote. Nämä korealaiset meikit ovat muuten sitten aika usein pakkauksiltaan tällaisia suloisuuksia, joten varaudu sydämen pomppimiseen kun kurkkaat näitä tuotteita!


Sitten BB-voide ihanuus: Missha M Perfect Cover BB Cream; superpehmeä, keveä, ihana mieto tuoksu, levittyy iholle tasaisesti ja ei jätä tahmaista tunnetta. Ihana tuote, joka pääsee uusintaostoskierrokselleni.Sävytetty huulirasva, Human Nature Flavored Lip Balm, Wild Berry levittyy tasaisesti huulille. Rasva on tiukkaan pakattua joten kestää varmasti pitkään ja tuotetta ei tällöin myöskään tule liikaa kerralla levitettäessä. Huulirasvan tuoksu on mieto ja katoaa aika nopeasti, ominaisuus, josta tykkään myös paljon. Ei värjää juurikaan huulia vaikka onkin sävytetty.Ihana ylläri oli, kun löysin kosmetiikkatuotteiden lisäksi myös nämä ripsientaivuttimet. Mukana paketissa oli myös extrapehmusteet, nehän täytyy aina vaihtaa kuluneiden tilalle. 


Tässä swatchit. Saanko esitellä, vasemmalta Lovely me: ex Style My Eyebrow sitten huuliin Etude House Soft Touch Auto Lipliner, silmiin Skin Food Black Bean Eyeliner Pencil ja reunimmaisena on huulille sopiva TONYMOLY Delight Tony Tint (02 Red).


Etude House Soft Touch Auto Lipliner sävy Soft Rose on uloskierrettävä pehmeä huulten rajauskynä. Pigmenttiä on todella mukavasti ja yhdellä vedolla saa oikein kivan sävyn aikaiseksi.


Sitten yksi ihanuus, joka pääsi päivittäiseen käyttööni eli Lovely me: ex Style My Eyebrow. Tämä puuvartinen, teroitettava kulmakynä on omille kulmilleni juuri oikean sävyinen ja oikeasti, tällä hetkellä hinta 3,95€! ♥


Skin Food Black Bean Eyeliner Pencil on kaksipäinen silmänrajauskynä. Musta meikkiosa on pehmeää ja pigmenttiä on tässäkin paljon. Kynän toisessa päässä on pieni levitin, jolla meikkijäljen saa kivasti häivytettyä tarpeen mukaan.


Tämä raikas punainen ihanuus on TONYMOLY Delight Tony Tint, sävy 02 Red, on kiiltoa tuova nestemäinen huulikiille jota muuten voi käyttää myös poskille tuomaan punaa. Tuotteessa on karkkimainen, hedelmäinen tuoksu ja levittyy helposti pehmeän applikaattorin avulla. 


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti