7.4.2018

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora


Kosmetiikan maailma on mielestäni kyllä mielenkiintoinen. Uutuustuotteita tulee markkinoille aika ajoin ja erilaisista innovaatioistakin saadaan näin kuluttajana nauttia. Meikkaamisen askeleet ovat kaikki yhtä tärkeitä mutta yksi taitaa olla kuitenkin yli muiden. Se on tietenkin huolellinen pohjustus ja meikkipohja. Nyt esittelyyn pääsee ihanat IsaDoran the Perfect Base -meikinpohjustustuotteet sekä kultaisessa kotelossaan oleva Grand Volume Lash Curler -ripsiväri.


IsaDoran tuotteet ovat varmasti monelle tuttuja ja tuotemaailma kattaakin kosmetiikkaa laidasta laitaan. Yksi mainittava plussa näissä IsaDoran tuotteissa on, että laatuun on todella panostettu... esimerkiksi pigmentin määrä on kiitettävää... ja kuitenkin niin, että hinta on kohdillaan. Näin meitä kuluttajia hemmotellaan. ♥ 


IsaDoran the Perfect Base -meikinpohjustustuoteperheeseen kuuluu ihon sävyä korjaavia tuotteita, peitevoiteita ja kasvosuihkeita. Tämä kuvassa komeileva IsaDora Color Correcting Concealer Wheel on uutuustuote, jossa on kaksi ihon sävyä korjaavaa voidetta, vihreä ja persikka sekä kaksi peitevoidetta. Mukana on myös highlighter eli korostusväri jolla voi luoda kasvoille valoa ja korostaa kasvonpiirteitä. Tässä Color Correcting Concealer Wheelin swatch ja vasemmalta järjestyksessä highlighter, korjaava voide persikka, sitten kaksi eri peitevoidetta ja reunimmaisena vasemmalla korjaava voide vihreä. Voiteet levittyvät hyvin ja tykkään tuosta pigmentin määrästä. tällöin kun tuote kestää myös pitempään kun tarvitsee laittaa kerralla niukemmin. 


Vihreällä korjaavalla voiteella voi peittää ihon punaisuutta ja tuolla persikan sävyisellä voiteella häivytetään tummia silmänalusia.


IsaDora Matt Face Mist on 3-in-1 -suihke, joka pohjustaa ja kiinnittää meikin sekä poistaa kasvoista myös kiiltoa. 100 ml:n kokoinen pullo kestää pitkään ja sopii erityisesti juurikin tuon mattapintaisuutta luovan illuusion vuoksi rasvaiselle sekä sekaiholle. Tuote on tuoksuton.


Suihke tulee erittäin hienojakoisena ja ilmavana ja levittyy kasvoille siten tasaisesti. Suihkuta ennen meikkiä pohjustamaan kasvoja ja tasaamaan ihon pintaa, ja taas valmiin meikin päälle kiinnittämään, jotta meikki säilyy pitkään kasvoilla siistin näköisenä.Sitten päästään tähän ihanan ylellisen näköiseen, kultaisella kotelolla varustettuun IsaDora Grand Volume Lash Curler -ripsiväriin. Käytän yleensä aina mustaa ripsiväriä ja tässä tuotteessa erikoista on tuo harjasosan muotoilu. Tällä nimittäin saa omista ripsistä todella tuuhean näköiset ja samalla tuo harjan muoto auttaa ripsiä nousemaan ylöspäin, mikä tekee katseesta vieläkin syvemmän.Testaamani sävy on syvän musta, Deep Black 60. Itse väri on elastista ja kuitenkin juuri oikeanlaisen jämäkkyyden omaavaa, jotta ripset muotoutuvat väriä levitettäessä juuri oikeanlaiseen suuntaan ja paksuuteen. Tykkään. ♥


Tässä setissä komeilee uutuuksia. IsaDora the Perfect Base -meikinpohjustustuoteperheen Cover Up Long-Wear Cushion Concealer -peitevoiteet. Kuvassa olevat sävyt toistavat tuon Color Correcting Concealer Wheelin sävyjä.Voiteet ovat mattapintaisia ja helposti levittyviä ja mielestäni erittäin peittäviä. 


Peitevoide levittyy hyvin ja myös tarkasti tämän pienen, pyöreän sienen avulla. Esimerkiksi silmänalusille ja kasvojen pienten virheiden peittämiseen juuri sopivan kokoinen! Voide annostellaan sieneen kynän alaosaa kiertämällä. Todella helppokäyttöisiä ja ihastuin niin, että nämä Cover Up Long-Wear Cushion Concealer -peitevoiteet pääsevät CosmeticCornerini Top 10 -listalle sijalle 2! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti