30.4.2018

Aarni ♥ aurinkolasit puukehyksillä & alekoodi ♥


Aurinko paistaa ja kohta on jo ihan täysi kesä... voiko olla ihanampaa! Tuo valon määrä varsinkin näin kevään ja alkukesän aikaan on jotain ihan uskomatonta - ja samalla se antaa pimeän talven jälkeen niin paljon energiaa. Täällä Kuopion korkeuksilla on siellä täällä lunta maassa ja tuo valkea peite kertaa valon määrän moninkertaisesti joten ei muuta kuin kunnon aurinkolasit nassulle ja menoksi!


Aarniwood on suomalainen yritys, jonka tuotteet ovat ekologisella ajatuksella luotuja korkealaatuisia designtuotteita. Aarnin verkkokaupan www.aarniwood.fi:n valikoimista löytyy erilaisia puisilla rannekkeilla varustettuja kelloja sekä erilaisia aurinkolasimalleja puukehyksillä. Tuo puun käyttö tuotteen materiaaline tekee tuotteista ekologisia mutta myös erittäin miellyttäviä käyttöä ajatellen. 


Aurinkolasit toimitetaan korkista valmistetussa kotelossa. Tuo kotelo on todella kaunis ja sopii mielestäni todella hyvin näiden lasien seuraksi. Lasit kannattaa muuten sitten aina säilyttää kotelossaan käyttöjen välillä.


Kuvassa Aarni Blues -mallin aurinkolasit. Näitä malleja on Aarnin verkkokaupan puolella usempia - jokaiselle varmasti löytyy omansa. Aarnin aurinkolasien linssit ovat polarisoidut ja 100 % UVA- ja UVB-suojattu. Tällaiset tummanharmaat linssit ovat mielestäni mukavan väriset käytössä ja niiden läpi katsoessa valo taittuu sopivasti. Tuo harmaa linssi sopii hyvin tummanruskeitten kehysten pariksi, joissa muuten yhdistyy materiaaleina niin vaahtera kuin myös ruusupuu. Lasien mukana tulee myös puhdistusliina. Kiva, kun käyttäjää on näin ajateltu.Kuvassa näkyy kehysten ristiinliimatut puumateriaalit, joita on yhteensä kolme kerrosta. Uloimmat kerrokset eli viilut ovat ruusupuuta ja keskellä vaaleampisävyinen vaahtera. Näin valmistettuna kehysten rakenteesta saadaan erittäin kestävät ja kevyet. Tuo keveys muuten on käyttöä ajatellen todella tervetullutta. Oikein yllätyin, kun ensi kertaa näitä kokeilin, kun nämä lasit eivät nimittäin hankaa nenänpieltä tai korvan takaa laisinkaan.


Siinäpä se lukee sangassakin. Luonnollista puumateriaaliahan näissä Aarnin tuotteissa käytetään. Materiaalin arvostus näkyy mielestäni siinäkin, että puun kuviot ja syyt jätetään kauniisti näkyviin eikä esimerkiksi pintamaalata. Näin jokainen tuote on myös uniikki. Puuosat on kevyesti käsitelty erikoisöljyllä. Tykkään ja tästä oiva idea vaikka valmistujaislahjaksi, eikös!

♥ ALEKOODI! ♥

Aarni tarjoaa teille ihanat blogini lukijat,
ihka oman alekoodin!Syötä kassalla koodi
katik15
niin saat Aarnin kaikista 
tuotteista -15 % alennuksen ja
toimitus on myös ilmainen!Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti