3.4.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Urtekram


Lunta tulee taas ihan taivaan täydeltä ja ulos katsoessa näyttää aivan siltä, kuin olisi joko joulukuu tai tammikuu. Noh, pakkasasteet eivät nyt kuitenkaan yllä aivan niin alas... onneksi ja kyllä se kevät sieltä pikku hiljaa etenee. Kevätsään vaihtelut tuovat mukanaan myös haasteita. Iho tuntuu kuivuvan helpommin ja kannattaakin miettiä, millaisia tuotteita tällöin käyttää! Nyt esittelyyn pääseekin upeat Urtekramin tuotteet, jotka ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa ja täysin eläinkokeettomia! ♥ Kuvassa Urtekramin käsisaippuat, Rose Hand Soap ja Morning Haze Hand Soap. Urtekram on Tanskalainen kosmetiikkayritys, joka on tuottanut erilaisia kasviperäisistä ainesosista valmistettuja vartalon- ja hiustenhoitotuotteita jo vuodesta 1972. Suomenkielinen verkkokauppa löytyy osoitteesta www.urtekram.fi ja siellä on kyllä kaikkea ihanaa ja muuten myös Reilun kaupan elintarvikkeita! Urtekramilla on mielestäni upeat johtoajatukset, jotka ovat kuljettaneet yritystä ja sen tuotemaailmaa jo pitkän matkaa. Näitä ovat:

Kiitos ei säilöntäaineille
Kiitos ei eläinkokeille
Kiitos ei silikoneille
Kiitos ei hormonihäiritsijöille


Saippuaa on kätevä annostella tällaisista 380 ml:n kokoisista pumppupulloista. 


Ruusukäsisaippuan raaka-aineisiin kuuluu mm. luomu aloe vera, kookossaippua, ruusunkukkauute ja E-vitamiini. Saippuan tuoksu on todellakin ruusuinen ja en koskaan kyllästy tuoksuttelemaan näitä luonnonkosmetiikkatuotteita. Tuoksumaailma on nimittäin aivan omaa luokkaansa ja niin aito. Tuoksu kun tulee täysin luonnollisista ainesosista kuten erilaisista öljyistä. Morning Haze -käsisaippuan tuoksu on raikas ja marjainen. Saippuan ainesosiin kuuluukin mm. karpaloa, hillaa ja seljanmarjaa. Mukana on myös hyaluronihappoa, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. 


Kuvassa komeilee Urtekram Morning Haze Conditioner Spray. Eli hiusten hoitosuihke, jonka voi jättää joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Itse tykkään näistä hiuksia selventävistä tuotteista ja on ne hiukset vaan niin helposti kammattavat tämän tuotteen jäljiltä. Pullossa on tuotetta 250 ml joten riittää kyllä sitten pitkäksi aikaa.


Urtekramin Morning Haze Conditioner Spray sopii kaikille hiustyypeille. Ainesosista löytyy tuttujen karpalon, hillan ja seljanmarjan lisäksi mm. appelsiini- ja sitruunaöljyä, mikä tekee tuoksusta ihanan raikkaan ja miellyttävän. Tuoksu on kuitenkin todella "heleä" ja ei ollenkaan liian voimakas.


Urtekramin tuotteet ovat myös vegaaneille sopivia sillä käytetyt raaka-aineet ovat kasviperäisiä.
Sitten mielenkiintoisten 100 % luonnollisten hammastahnojen pariin; Eucalyptus ja Mint & Green Tea. Nämä yllättivät kyllä monella tapaa. Tahna on todella pehmeän tuntuista ja miellyttävää käyttää. Urtekramin hammastahnojen pääraaka-aine on luonnonliitu (!) jota saadaan merenpohjasta, jonne sitä onkin muodostunut miljoonia vuosia sitten. Liitu on luonnolliselta väriltään vaaleanharmaata ja niin on näiden tahnojen sävykin siksi luonnollinen.Mint & Green Tea hammastahnan tuubi on 75 ml:n kokoinen ja kuten nimikin kertoo, on tahnassa mukana myös vihreää teetä. Vihreä tee sisältää polyfenoleja eli tietynlaisia antioksidantteja,  joiden on huomattu vaikuttavan positiivisesti myös esimerkiksi hampaiden ja ikenien hyvinvointiin.


Sinkkivoide kuuluu tuotteisiin, joka on saanut ansaitusti uuden tarkoituksen alkuperäiseen verrattuna. Urtekram No Perfume Baby Zinc Salve on hyvä voide vauvan punoittavaan vaippaihottumaan - mutta toimii erittäin hyvin myös aikuisilla kasvojen iho-ongelmiin, kuten näppylöihin ja jopa aknearpiin. Sinkkivoide on tunnetusti oikea ihmeaine.


Sinkkivoide on täysin hajusteeton ja ainesosina on käytetty mm. oliiviöljyä, aloe veraa ja sheavoita.


Sitten deodoranttien mielenkiintoiseen maailmaan. Vasemmalla Crystal Deodorant Aloe Vera ja vieressä komeilee oma suosikkini, täysin hajusteeton No Perfume Crystal Deodorant


50 ml:n kokoiset lasipullot sisältävät deodoranttia, joka on täysin luomuraaka-aineista valmistettua. Deodoranttien teho perustuu kidekristallia eli mineraalisuolaa, joka estää bakteerien syntyä. Ainesosina on käytetty myös glyseriinia, joka hoitaa ihoa. Ihana ja kivan silkkimäisen tuntuinen tuote ja kurkkaahan oma suosikki www.urtekram.fi.


Ihanassa yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti