26.5.2019

Farkkutakki ♥ BCS Of Fashion


Jos jokin asu on oikeasti klassikko, niin farkkutakki. Ja näitä ihanuuksiahan on sitten jos jonkinmoisia, eri värisiä ja tyylejäkin löytyy vaikka millä mitalla. Nyt esittelyyn pääsee ihana Street One -merkkinen, todella pehmeäkankainen farkkutakki by BCS Of Fashion!


Street One on Saksasta kotoisin oleva tuotemerkki. Tämä Roxana farkkutakki löytyi ihanasta suomalaisesta BCS Of Fashion -liikkeen verkkokaupasta, jossa mm. tuota vaate- ja asustevalikoimaa on kyllä todella paljon. Omaan jo useamman BCS Of Fashionista löytyvän vaatteen ja asusteen ja kiva esitellä näitä myös teille, ihanat lukijani! 


Olin siis etsinyt pitkään perusfarkkutakkia, ja kokeillut lukuisia mutta olen ihan supernirso vaatteiden suhteen - ehkä liiankin, kun en sitten meinaa löytää ikinä mitään, hih. :-)  Mutta nyt löysin! Tykkään varsinkin tämän Roxana farkkutakin keveydestä päällä, kangas on nimittäin joustavaa ja ohuempaa, kuin perus farkkukangas. Tykkään myös tuosta pestystä ja "kuluneesta" ulkomuodosta.... ja värikin on juuri sopiva sinisen sävy. Niin, olenko tarkka näistä - no olen... ♥Kuvassa takin selkää, tuo kulutettu farkkukangas on kivan näköinen vaaleamman ja tummemman sinisen sävyineen.


Tykkään tällaisista klassisista leikkauksista vaatteissa ja tämä Roxana farkkutakki on kyllä oikea klassikkomalli kauluksineen ja napituksineen. ♥


Takin malli on lyhyt ja edessä on napitus hopeansävyisillä metallinapeilla. Materiaali on 82 % puuvillaa, 17 % polyesteriä ja 1 % elastaania.


Kurkkaahan, mikä olisikaan oma mielimallisi BCS Of Fashionin takkimallistosta ja on siellä verkkokaupassa ja Helsingin kivijalkakaupassakin ihania "herkkuja" vaatekaappiin! Ihanaa toukokuun loppua sinulle, kohtahan alkaakin jo kesäkuu... ihanaa! ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut farkkutakki viimeksi 15 vuotta sitten. Sen jälkeen siirryin nahkatakkiin. Ihana sinisen sävy tuossa takissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä takin sävy on kyllä tosi ihana... mukava aina vähän vaihdella takkeja mielen mukaan, itsekin olen kulkenut pitkään nahkatakin kanssa. :-)

      Poista