18.5.2019

Puutarhakatoksen helmi by Preeco ♥


Mikä mahtava keli onkaan ollut taas viime päivinä ja ihan kuin olisi jo kesä! Viime päivinä aurinko on paistanut ihan pilvettömältä taivaalta ja ulkona on tullutkin sen takia oltua enemmän kuin aikoihin. Niin työn puolesta kuin ihan näin vapaa-ajallakin ja on tämä vuodenaika vaan niin parasta! Tänään käytiin myös hiukan kukkaostoksilla ja kuvan komea pelargoni pääsi koristamaan meidän uutta tulokasta by Preeco. ♥


Siinä tämä kokonaisuus nyt on, omalla paikallaan, jykevän puutarhakatoksemme sisällä, betonitasanteella. Ruokailuryhmämalli, johon ihastuin Preecon verkkokaupassa, on nimeltään Ruska ja tähän kuuluu isokokoinen pöytä ja kuusi polyrottinkista mustan sävyistä tuolia. Pöydän sävyksi valitsin antiikinharmaan mustilla jaloilla... toinen valittavissa ollut sävy olisi ollut antiikkitammi. Tuo harmaa kun nyt on vaan vienyt sydämeni jo aikoja sitten niin pitäähän sitä pihamaallakin olla. ♥


Siinä siis puutarhamme uusin tulokas, Ruska-puutarhapöytä ja sen kaksi jalkaosaa kokoamista vailla. Pöytä on nonwoodia ja sen jalat ovat erittäin jämäkkää alumiinia. 


Pöydän kokoaminen on superhelppoa, jalat vaan pöydän sivuille paikoilleen, kaikki muu on valmiiksi asennettu.


Pöydän nonwood -materaalista valmistetut laudat on läpivärjätty antiikinharmaaksi. Suojakalvon kun vetää pois pinnan päältä niin kaunis mattapintainen materiaali tulee esiin. Tykkään tuosta pinnasta paljon ja nonwood -materiaali on muuten todella säänkestävää ja helppohoitoista, mikä varsinkin tällaisissa ulkokalusteissa on iso plussa! 



Tuoleja tähän Ruska-ruokailuryhmään tuli kuusi kappaletta ja se on meille meidän käyttöön juuri sopiva määrä. Tuolit ovat harjattua polyrottinkia ja punos on mielestäni kivan näköistä ja pinta elävää juurikin tuon harjauksen ansiosta. 


Preecon verkkokaupassa on muuten myös sama setti saatavilla neljällä tai kahdeksallakin tuolilla. Hyvä kun on vaihtoehtoja ja käyhän kurkkaamassa Preecon kesäkalustevalikoimaa, se kun on huikea! :-)




Ja vähän tunnelmia pihamaalta, perennat kasvavat kovaa vauhtia.


Topi ihmettelee taas touhujani kun heilun pihamaalla kameran kanssa. ♥


Kukkasipulista kasvanut iso narsissi ihastuttaa omenapuun alla.


On tämä Ruska-ruokailuryhmä kyllä juuri kuin tehty tähän katoksen alle, joka onkin meidän kesän mielipaikka ja pihan keskipiste. Ihanaa, kun tuo pöytä on niin iso, että siihen mahtuu hyvin kattaukset ja kaikki. Pöydän pituus on 205 cm (!) ja leveyttä on 80 cm. 


Katoksen ympäri kasvaa kaunis ja rehevä villiviiniköynnös, joka ei ihan vielä ole päässyt oikeuksiinsa, lehti on juuri ja juuri vasta silmuilla. Esitten taas pian pihamaata ja pääset kurkistamaan myös tämän Ruska-ruokailuryhmän elämää täällä blogissa uudelleen! Oikein ihanaa toukokuuta sinne! ♥



Ihanassa yhteistyössä:
♥ Preeco ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!